Cine este femeia din Iași, găsită fără viață, în propria casă. Cadavrul a fost descoperit într-o stare avansată de descompunere

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mar 2023, 16:43

Aurora Trofin se fotografia în ipostaze indecente, iar imaginile ajungeau în mediul online

Sursa: Facebook

Aurora, o femeie din Iași, a fost găsită fără viață, în propria casă. Medicii legiști nu au putut să stabilească nicidecum cauza decesului, deoarece a murit cu prea mult timp în urmă.

Aurora a fost găsită moartă, în propria casă, în Iași, în condiții suspecte.

Aceasta nu locuia cu nimeni în apartament și nici prea des nu ar fi primit vizite.

Cine este Aurora, femeia găsită fără viață, în casa ei din Iași

Aurora Trofin se fotografia în ipostaze indecente, iar imaginile ajungeau în mediul online. Aceasta avea 39 de ani și locuia singură, iar, conform vecinilor, era extrem de rar vizitată.

Oamenii legii au deschis o anchetă și încearcă să afle cauzele care au dus la decesul acesteia.

Trupul neînsuflețit a fost găsit în pat, iar alerta la poliție a fost dată, după ce un vecin a declarat că, din apartamentul ei, venea un miros urât.

Când oamenii legii au ajuns la fața locului, aceasta avea ușa încuiată și a fost nevoie de ajutorul pompierilor, pentru a putea să intre în locuință.

Cuza decesului nu a putut fi stabilită, deoarece trupul se afla într-o stare avansată de descompunere.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și sunt de părere că aceasta fie și-a pus capăt zilelor, fie a murit din cauza naturale.

„La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că de la locuința unei vecine se simte un miros neplăcut. Cu sprijinul unui echipaj ISU Iași s-a pătruns în apartamentul indicat, unde a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 39 de ani.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Citește și: „Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine”. Două tinere din Italia au murit, după ce mașina în care se aflau cu iubiții lor a intrat într-un copac

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului persoanei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Aurora nu mai fusese văzută de câteva săptămâni

Vecinul care a precizat că stătea singură și că singurele vizite pe care le primea, destul de rare și ele, erau din partea unei femei, a mai spus că Aurora nu mai fusese văzută de aproximativ o jumătate de lună.

Rică Răducanu: de la sărăcie la o carieră de succes. Fostul portar a apărut în două filme românești

„Ea locuia singură. Din ce am văzut, mai venea din când în când o femeie la ea. Nu am mai văzut-o de două-trei săptămâni. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea, poate avea vreo boală, nu știu”.

Citește și: „A murit din dragoste” pe mormântul soției sale, când a mers să depună flori. Un bărbat de 84 de ani din Italia nu a putut suporta moartea soției sale

Chiar dacă se cunoșteau doar din priviri, vecinii au aprins candele la ușa apartamentului său, potrivit bzi.ro. Deși trupul era într-o avansată stare de descompunere, a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași, pentru ca necropsia să fie efectuată.