Un bărbat a murit în ultima lui zi de muncă. Colegii acestuia l-au văzut cum a căzut pe masă, fără a mai putea face ceva

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 nov 2023, 01:55

Un bărbat a murit în ultima lui zi de muncă

Sursa: Pexels.com

Michele Barco a dorit să își celebreze ultima zi de muncă, alături de colegii lui, însă evenimentul a luat o întorsătură tragică.

Italianul lucra timp de trei decenii și își dorea ca ultima zi de muncă să fie un eveniment de sărbătoare, însă acesta s-a prăbuși pe masă, chiar în fața colegilor lui.

Citește și: La noapte are loc decernarea Premiilor Grammy 2023. Cine sunt nominalizații și cine are șansa să pună mâna pe un trofeu

Un bărbat a murit cu o zi înainte să iasă la pensie

În ziua în care s-a produs incidentul totul era gata de petrecere, băuturile și deserturile erau gata de servit. Erau ultimele ore de muncă ale lui Michele Barco după care urma să se bucure de pensionare, după 30 de ani de muncă în domeniu.

Bărbatul de 58 de ani a căzut pe masă, în fața colegiilor ce se aflau acolo pentru a sărbători ultima zi de muncă a lui Michele Barco, iar acesta a decedat.

Colegii au sunat la salvare, iar cel mai apropiat echipaj a venit, însă încercările de resuscitare nu au funcționat, aceștia anunțându-i decesul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Michele Barco a lucrat timp de 30 de ani la această firmă, acesta verifica piesele vestimentare. Bărbatul putea să observe fiecare imperfecțiune pe care hainele o aveau, fiind pregătit să le corecteze.

Citește și: Momente cumplite pentru Bogdan Vlădău în Peru! Artistul a fost mușcat de un scorpion: ,,Localnicii de acolo i-au taiat coada cu o sabie și l-au pus pe locul unde m-a muscat”

În semn de respect și doliu, proprietatea și-a oprit activitatea

Acest incident i-a lăsat pe colegi și directori îndurerați, iar în semn de respect față de colegul decedat, dar și de doliu, proprietatea și-a oprit activitatea, iar muncitorii au plecat acasă. "O persoană fantastică, incredibil de bună, un muncitor extraordinar. Suntem profund afectați de ceea ce s-a întâmplat", a transmis conducerea companiei. 

Potrivit colegilor lui Michele Barco, acesta nu avea probleme de sănătate. După incidentul produs, aceștia au presupus că a murit din cauza unui atac de cord. Acesta nu era căsătorit, locuia cu mama sa, ce a rămas îndurerată, alături de frații săi, Romina, Marina, Antonella și Fabio.

Citește și: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul

Sursa: observatornews.roilmessaggero.it 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!