Cristi Pulhac a devenit tată pentru prima oară. Soția lui a născut un băiețel

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 nov 2023, 01:40

Fostul fotbalist a devenit tată pentru prima dată

Sursa: Instagram raluk_a

Fostul fotbalist a devenit tată pentru prima dată, soția sa anunțând pe rețelele de socializare faptul că familia s-a mărit.

Cuplul format din Cristi Pulhac și soția sa, Raluca, a decis să nu anunțe că așteaptă un copil până în momentul în care acesta a apărut pe lume.

Citește și: O mai știi pe fiica lui Mircea Sandu? Cum arată astăzi Raluca Sandu

Cristi Pulhac a devenit tată

Cristi Pulhac  a devenit tată, soția acestuia, Raluca, dând naștere unui băiețel.

Cuplul nu a făcut public anunțul că așteaptă un copil, de aceea surpriza admiratorilor a fost mare atunci când au văzut că aceasta a postat poze în care să anunțe mărirea familiei. Atât Cristi, cât și Raluca au postat pe rețelele de socializare poze cu micuțul, soția fostului fotbalist adăugând descrierea „Micul meu prinț”.

Fostul fotbalista a mai fost întrebat în interviuri dacă se simte pregătit să devină tată, iar acesta răspundea adesea că atât el, cât și soția lui s-au gândit la această opțiune de a își mări familia, mai ales că amândoi au o vârstă de

peste 30 de ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Topul celor mai scumpe transferuri din fotbal în iarna lui 2023. Englezii au cumpărat cei mai scumpi jucători

Cristi Pulhac și-ar dori ca fiul său să îi calce pe urme

Fostul fotbalist își dorește ca fiul său să îi calce pe urme și să împărtășească aceeași pasiune ca și el, însă asta doar dacă asta este și dorința lui. Acesta a spus că nu își dorește să urmeze o carieră de care nu este pasionat, chiar dacă este o carieră pe care tatăl lui a iubit-o.

„Nu e nimic de anunțat, ideea e că am și o vârstă și ne gândim. Dacă ar fi să am băiat mi-ar plăcea să facă fotbal, că acolo mă pricep mai bine, dar cred că voi decide în momentul în care îl voi vedea și pe el în ce parte o ia, și atunci îl voi susține”, a declarat acesta în cadrul unui interviu.

Citește și: Ultimă oră! Victor Piţurcă a fost reținut de procurorii DNA, într-un dosar privind achiziţii din timpul pandemiei

Sursa: Instagram raluk_aspynews.ro

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!