O mai știi pe fiica lui Mircea Sandu? Cum arată astăzi Raluca Sandu

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 nov 2023, 01:35
O mai știi pe fiica lui Mircea Sandu
Sursa: Instagram sandu_raluca1

Raluca Sandu este fiica fostului președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, iar aceasta a stat departe de lumina reflectoarelor în ultima perioadă, dar iată cum arată astăzi.

Raluca Sandu a fost cunoscută pentru relațiile tumultuoase pe care le-a avut, dar și pentru faptul că este fiica celebrului Mircea Sandu. Iată cum arată astăzi Raluca Sandu?

Citește și: BOMBA! Raluca Sandu, acuzata ca ar fi spalat bani din fondurile FRF! Tatal ei i-a luat apararea

Raluca Sandu a împlinit 43 de ani pe 3 februarie 2023

Fiica fostului președinte al Federației Române de Fotbal, Raluca Sandu, împlinește vârsta de 43 de ani. Raluca Sandu nu este cunoscută doar datorită tatălui ei, aceasta a avut o carieră în tenis până când o accidentare i-a sfârșit această pasiune.

Raluca Sandu a practicat tenisul de performanță timp de 10 ani, în perioada 1994-2004, atunci când a reuși să câștige 4 turnee ITF la simplu, dar și să se claseze pe locul 91 în clasamentul WTA in 1999.

Aceasta avea un început incredibil, oamenii având mari așteptări de la ea, mai ales după rezultatele obținute de la juniori, când a fost clasată în top 10 mondial.

Anul 2004 nu a fost unul bun pentru jucătoarea de tenis, la 24 de ani s-a retras după ce a avut o accidentare gravă la umăr.

La vârsta de 43 de ani, Raluca Sandu încă practică sport și se ține ocupată, concentrându-se pe familia pe care o are cu milionarul Ziv Tetelman, dar și pe restaurantul pe care îl deține în Monaco.

Cei doi s-au cunoscut după ce au devenit acționari ai unei clinici de lux din București, urâmd ca afaceristul să intre în atenția DIICOT în dosarul în care tatăl Ralucăi a fost acuzat de spălare de bani și delapidare de fonduri FIFA. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: DIICOT marcheaza in curtea Federatiei Romane de Fotbal. Procurorii ii cauta pe cei care au „driblat” de la FIFA un milion de dolari

Cum arată astăzi fiica lui Mircea Sandu

Acesta își trăiește viața în Monaco, acolo unde s-a mutat în toamna anului 2014, loc în care stă alături de soțul ei, milionarul Ziv Tetelman, dar și de cei patru copii ai lor.

Aceasta reușește să își facă timp pentru sport, dar și să aibă grijă de cei patru copii, doi ai ei, iar doi ai soțului său, dar și să se ocupe de diferite afaceri. Raluca Sandu era cunoscută pentru cariera sa în tenis, dar și pentru relațiile cu personalități importante precum Carlos Moya, un fost jucător de tenis, Walter Zenga, fost antrenor la Steaua și Ion Alexandru Țiriac.

Înainte de căsătoria ei cu milionarul Ziv Tetelman, aceasta a mai fost căsătorită cu Todd Medina, un luptător MMA, iar mariajul lor a durat 3 ani.

Raluca postează adesea pe rețelele de socializare că petrece foarte mult timp alături de familie, dar și în restaurantul The Ariston New, pe care aceasta îl deține.

Citește și: Mircea Sandu, audiat de procurorii DNA!VIDEO

Surse: Instagram sandu_raluca1digisport.ro, sport.ro

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!