Un elev și-a amenințat profesorul de matematică cu moartea. ,,Dacă vii la școală nu mai trăiești"

Author: Bianca Vidoi

Un profesor de liceu din Argeș a fost amenințat cu moartea de un elev

Sursa: Facebook Liceul Tehnologic Maracineni

Un elev din clasa a XII-a și-a înjurat și amenințat cu moartea profesorul de matematică după ce nu l-a primit în clasă pentru că a întârziat.

Acest incident a avut loc miercuri, profesorul anunțând incidentul directorului, însă elevul

a reacționat într-un mod amenințător și în fața acestuia.

Citește și: Elevii din aceste județe intră în vacanța intersemestrială din 13 februarie 2023! Vor sta acasă o săptămână

Un profesor de matematică a fost amenințat cu moartea

Un elev de clasa a XII-a la Liceul Tehnologic Mărăcineni a fost în arest după ce și-a jignit și amenințat cu moartea profesorul de

matematică după ce nu a fost lăsat să mai intre la oră deoarece a întârziat. Tânărul a fost eliberat vineri și va fi cercetat în stare de libertate.

Celelalte cadre didactice au spus că tânărul este problematic, având parte de consiliere psihologică pe tot parcursul anului. „A venit după mine la oră, după ce am făcut și prezența. Altă dată l-am primit, dar de data asta nu l-am mai primit.

A ieșit, după care a reintrat să își ia o geacă, să-și lase ceva. L-am scos din nou afară,  a ieșit, iar… M-am dus după director, am considerat că este singura soluție. A discutat și cu doamna director, am fost înjurați, făcuți în fel și chip, de către respectivul elev. După, eu am intrat la oră, el a rămas cu doamna director la care, tot așa, a ridicat glasul. S-a adresat cum s-a adresat către dumneaei…A
intrat la oră, m-a înjurat pe mine din nou și am fost amenințat cu moartea. Prima pare nu cred că o pot reproduce, înjurătura, iar apoi <Dacă vii la școală nu mai trăiești>.  El cred că a mai avut probleme (n.r. cu alți elevi)”,
a declarat profesorul despre incident.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Citește și: A fost reținut profesorul de informatică din Târgu-Jiu ce a fost prins în pat cu o elevă. Mama minorei este cea care a intrat peste ei, în cameră

Procurorul a constatat că băiatul nu este o amenințare

La data de 2 februarie băiatul de 18 ani a fost reținut timp de 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca acesta să fie dus la Parchet, pentru a se lua măsuri preventive, însă decizia procurorului a fost să îl lase în libertate pe tânăr, precizând că acesta nu este o amenințare.

Puterea dragostei - Bianca, nevoita sa dea explicatii despre parintii ei. Cu ce se ocupa familia Biancai Comanici

Cu toate acesta, profesorul băiatului se simte în continuare amenințat de băiat. ”Nu știu în ce măsură autorităților ne pot apăra. Așteptă să se întâmple ceva. Din punctul meu de vedere este o amenințare”, a mai declarat profesorul de matematică Bogdan Dumitru.

Citește și: Olimpiade școlare 2023. Când au loc olimpiadele județene, naționale și internaționale în acest an

Sursa: Facebook Liceul Tehnologic Maracinenicurier.ro

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.