A fost reținut profesorul de informatică din Târgu-Jiu ce a fost prins în pat cu o elevă. Mama minorei este cea care a intrat peste ei, în cameră

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 feb 2023, 18:31

În urma celor întâmplate, fata de 16 ani a fost examinată de către un medic legist, de față fiind și un psiholog

Sursa: pexels

Un profesor de informatică din Târgu-Joi a fost prins în pat cu o elevă, chiar de către mama acesteia. Bărbatul în vârstă de 43 de ani avea o relație de câteva luni cu eleva de doar 16 ani.

Un profesor de informatică din Târgu-Jiu avea o relația de câteva luni cu o elevă în vârstă de 16 ani.

După ce mama minorei i-a prins în fapt, bărbatul a fost cercetat în libertate.

Profesorul de informatică din Târgu-Jiu, care a fost prins în pat cu o elevă, a fost reținut

Mama fetei bănuia că între profesorul de 43 de ani și fiica ei minoră există anumite legături ce depășesc cu mult relația profesor-elev, motiv pentru care a decis să o urmărească.

Bănuielile i-au fost confirmate, când a intrat peste ei în cameră în timp ce întrețineau relații intime.

Pentru a nu fi prinși, eleva și profesorul se întâlniseră la un hotel. În urma celor întâmplate, fata de 16 ani a fost examinată de către un medic legist, de față fiind și un psiholog, după care a primit și un ajutor de specialitate.

Conform observatornews.ro, adolescenta și profesorul aveau o relație de șase luni, dar se cunoșteau încă de când i-a fost elevă în clasa a VIII-a.

Citește și: Motivul pentru care trei bărbați au snopit în bătaie un polițist aflat în timpul său liber. Agentul a fost agresat fizic chiar în fața băiețelului său de șapte ani

La acea vreme, poliția a deschis un dosar penal pe numele bărbatului și a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Mai mult decât atât, după ce audierile au ajuns la final, s-a decis ca acesta să fie cercetat în libertate.

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Inspectoratul Școlar din Gorj a deschis o anchetă la acea vreme. Acum, profesorul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să ajungă în fața judecătorilor de drepturi și libertăți.

Idila celor doi începuse în vara anului trecut

Potrivit IPJ Gorj, în perioada iulie-noiembrie 2022, fata a întreținut relații intime cu profesorul de bunăvoie. Acum, profesorul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

„La data de 31 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Provocările Autiștilor: Intelegerea și susținerea nevoilor speciale

La data de 5 decembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră”, au transmis reprezentanții Poliției.

Citește și: Cine este medicul care a fost prins de polițiști în timp ce încerca să întrețină raporturi intime cu un minor. Evenimentul a avut loc în Timișoara

Mama fetei a sesizat cele întâmplate la poliție, pe data de 5 decembrie, după ce și-a dat seama că ceva se întâmplă din momentul în care fiica ei și-a schimbat comportamentul.

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”