Închisoare pe viață pentru bărbatul din Argeș care și-a ucis familia. Acesta este obligat să plătească daune morale singurei persoane care a scăpat cu viață

Author: Andreea Buinoschi

Orbit de furie, dar cu un plan bine pus la punct înainte, bărbatul a dat buzna în camere și, cu pietre și cu un ciocan, ar fi atacat întreaga familie

Sursa: Observatornews.ro

În luna august a anului trecut, un bărbat din Argeș și-a ucis întreaga familie: părinții, sora, fratele și nepoata care avea doar cinci ani. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață, dar decizia nu este una definitivă.

Bărbatul din Argeș, cunoscut ca având probleme psihice, care și-a ucis cu sânge rece întreaga familie, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Deși se știa de problemele pe care le are, familia a decis să fie îngrijit acasă.

Bărbatul din Argeș, care și-a ucis întreaga familie, a fost condamnat la închisoare pe viață

Orbit de furie, dar cu un plan bine pus la punct înainte, bărbatul a dat buzna în camere și, cu pietre și cu un ciocan, ar fi atacat întreaga familie. Nimeni și nimic nu l-a oprit, nici țipetele, nici plânsetele celor care îi erau aproape.

După ce s-a asigurat că niciunul dintre ei nu mai mișcă, a ieșit în grabă din casă și a mers în grădină, în speranța că nu va fi prins, conform observatornews.ro.

Când cumnatul s-a întors de la serviciu, a văzut, în casă, măcelul făcut și a sunat imediat la 112. Atât el, cât și soția lui, care nu a avut nicio șansă în calea furiei bărbatului, erau cadre medicale: ea era asistentă la Spitalul Militar din Pitești, el este medic la Spitalul Militar- general.

Citește și: „I-am zis că am omorât-o”. Un vecin a sunat la poliție să reclame o crimă neexistentă, în urma unei glume morbide făcută de un vecin

Potrivit procurorilor din Argeș, toate victimele au murit într-un mod violent, iar condamnarea, care nu este definitivă, este de închisoare pe viață.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Planul minuțios pus la care, pentru a-și omorî familia

Bărbatul a declarat că ceea ce a dus la crimă au fost niște conflicte din familie, iar ceea ce l-a deranjat cel mai tare ar fi fost intenția familiei de a-l interna la un spital de psihiatrie.

Conform informațiilor din rechizitoriu, când a fost prins, bărbatul avea asupra sa mai multe obiecte ce i-ar fi asigurat, pentru o perioadă, strictul necesar, după ce ar fi fugit. Bărbatul avea un plan bine pus la punct, pentru a se asigura că nu îi scapă niciun detaliu.

Criminalul își pregătise mai multe hărți geografice, un caiet A4 și unul A5, în care notase mai multe lucruri. Mai mult decât atât, s-a demonstrat că avea discernământ în momentul săvârșirii faptelor și se punea stăpâni, deci nu există nicio justificare pentru gestul comis, în ciuda problemelor psihice.

„De aici vie nu mai ieși!”. O femeie a fost bătută cu bestialitate de șeful ei cu toporul. De la ce a pornit totul

Citește și: „Am cancer în stadiul patru și am aflat abia după ce m-am prăbușit, într-un supermarket”. O tânără de 24 de ani a dezvoltat simptome ciudate, în timpul unei vacanțe în Galapagos

De asemenea, inculpatul a fost cooperant pe parcursul întregii anchete și a vorbit cu organele de urmărire penală, recunoscând toate faptele comise.

Fratele acestuia, tatăl și mama au fost uciși pe data de 8 august 2022, între ora 21:55 și ora 23:00, iar sora lui și nepoata acestuia au fost ucise pe data de 9 august, la ora opt dimineața.