Cum a scăpat Florin Călinescu de cancer. Îndrăgitul om de televiziune s-a luptat cu această cumplită maladie în urmă cu aproximativ 4 ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 ian 2023, 09:00
Cum a scăpat Florin Călinescu de cancer
Sursa: Instagram f.calinescu

Florin Călinescu a reușit să scape de cancerul de piele cu care a fost diagnosticat în urmă cu 4 ani, iată cum a reușit.

În urmă cu aproximativ 4 ani,

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele, iar acesta este modul prin care acesta a reușit să scape de această boală incurabilă.

Citește și: Florin Calinescu, pe fata despre candidatura lui Dancila: "Și-a deschis Cotroceniul coafor sau croitorie?"

În urmă cu aproximativ 4 ani, Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele

Florin Călinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune, a aflat în urmă cu aproximativ patru ani că are cancer de piele. Acesta s-a dus la un control pentru a verifica o simplă bubă pe nas, însă medicii au descoperit că acea mică și nesemnificativă bubă de pe nas era o formă ușoară din zona oncologică.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor

şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana dArc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat omul de televiziune despre acea perioadă a vieții sale, potrivit libertatea.ro.

Această boală nemiloasă este și cea ce i-a răpit soția de lângă el,

în anul 2007, după o luptă îndelungată cu cancerul la gât. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, în ziua în care trebuia să își serbeze ziua de naștere. După ce acesta s-a despărțit de partenera sa, peste câteva luni au decedat și părinții săi, tot din cauza cancerului.

Citește și: Toți au felicitat-o pe Theo Rose! Se întâmplă cu două luni înainte să nască

Citește și: Florin Calinescu, in stare de SOC: "Nu inteleg, nu inteleg de ce". Posibila cauza a sinuciderii fiului cel mic!

Cum a scăpat îndrăgitul om de televiziune de această cumplită maladie

Pentru a trece peste aceste momente, Florin Călinescu a apelat la microchirurgua Mohs, un tratament recunoscut pentru vindecarea pe care acesta o are asupra cancerelor cutanate. În urma procedurii, actorul a rămas cu o cicatrice pe nas, însă acesta a decis să o îndepărteze cu laserul.

Clădirile din România au fost colorate în portocaliu de Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a dezvăluit actorul.

Citește și: Care a fost ultima dorință a Dianei înainte să fie răpusă de cancer. Tânăra a închis ochii la doar 28 de ani: „Dumnezeu te ține în brațe acum”

Sursa: f.calinescua1.ro

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.