”Am lăsat tot, cum se spune, întinsă pe masă, am plecat și mi-am făcut datoria față de oameni” Matilda Pascal Cojocărița, despre cele mai dureroase momente din viața ei

Author: Madalina Maftei

”Este foarte important, în viață, să-ți ții cuvântul”

Sursa: Captură KANAL D

Matilda Pascal Cojocărița, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România, este invitata din această săptămână a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița și-a deschis sufletul și a vorbit, cu multă durere, despre cele mai grele momente din viața ei. Deși era la pământ, cântăreața a găsit puterea să urce pe scenă și să distreze publicul, asta numește ea profesionalism. Artista a dezvăluit că după fiecare pierdere tragică din viața ei, moartea tatălui, a surorii și a mamei, a fost nevoit să meargă la evenimentele la care a fost chemată să cânte. 

”De câte ori v-a plâns sufletul pe scenă?”

Tragediile s-au ținut lanț în familia Matildei Pascal Cojocărița, artista a trecut prin momente cumplite de-a lungul timpului, mai ales atunci când a fost nevoită să plece de la căpătâiul surorii sale, care se afla pe patul de moarte, pentru un concert la Focșani, iar în urma ei s-a stins din viață.

Moartea mamei a fost, poate, cel mai îngrozitor eveniment din viața interpretei de muzică populară.

Pentru că cea care i-a dat viață a murit în noaptea dinaintea unui eveniment important la care artista trebuia să cânte, astfel a fost nevoită să-și lase mama moartă, pe masă, și să plece la concert. Matilda Pascal Cojocărița a precizat, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, că cel mai important lucru în viață este să te ții de cuvânt.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

„Nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni”. Ce personalități celebre au venit în barul Melody?

”De foarte multe ori, dar acestea cred că au fost cele mai crunte momente. Când a murit tata, l-am îngropat și a doua zi am cântat la Huși. Când a murit sora, am plecat de la patul ei spre concert, la Focșani, și în urmă a murit. A trebuit să cânt! Mama a murit într-o noapte de vineri spre sâmbătă și aveam sâmbătă seara eveniment la București.

Am lăsat tot, cum se spune, întinsă pe masă, am plecat și mi-am făcut datoria față de oameni. Este foarte important, în viață, să-ți ții cuvântul. E foarte greu, e dureros, dar în momentul în care încep să cânt, sunt numai acolo și uit de tot. Asta este meseria și ăsta este profesionalism, cred”, a dezvăluit Matilda Pascal Cojocărița