Aurelian Temișan, adevărul despre săruturile cu Loredana Groza: ''Eram tineri amândoi, eram timizi. Loredana se gâdila''

Author: Bianca Vidoi

''Eram tineri amândoi, eram timizi. Loredana se gâdila''

Sursa: Facebook Aurelian Temisan / Loredana Groza

Aurelian Temișan a fost invitat în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Aurelian Temișan a răspuns în cadrul emisiunii   „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, celor mai mari controverse și curiozități pe care oamenii le au despre el.

Citește și: Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii „Bravo,ai stil!”. Make-up artistul face dezvăluiri, în exclusivitate, la ”Teo Show”: „E viață, în adevăratul sens al cuvântului”

Aurelian Temișan, adevărul despre săruturile cu Loredana Groza

Aurelian Temișan joacă în majoritatea spectacolelor alături de frumoasa sa soție, Monica Davidescu, însă în anul 1994, acesta a împărțit câteva scene fierbinți alături de o cântăreață cunoscută din țara noastră, Loredana Groza. Cei doi au împărțit scene fierbinți în filmul de comedie ,,A doua cădere a Constantinopolului", regizat de Mircea Mureșan. 

Producția cinematografică a atras câteva critici, însă a fost al treilea film autohton, de după revoluție, ce a reușit să depășească un milion de spectatori, un număr uriaș pentru acea perioadă. Rolul jucat de Aurelian Temișan a fost unul dublu, având rolul unui macho, dar și al fratelui său geamăn, bâlbâit. 

După 24 de ani de la acel eveniment ce a rămas în gândul oamenilor, cei doi au mai ajuns să joace împreună, în musicalul ,,MAMMA MIA!", acolo unde cei doi au mai împărtășit câteva săruturi pasionale.

Denise Rifai a vrut să știe ce îi trece prin minte actorului atunci când sărută pe cineva din obligație profesională.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cât de frumoasă a devenit fiica Loredaniei Groza? Elena a împlinit recent 23 de ani

''Eram tineri amândoi, eram timizi. Loredana se gâdila''

Aurelian Temișan a răspuns unei întrebări ce a fost pe buzele admiratorilor de-a lungul anilor, mai ales după scenele fierbinți, în care se săruta pasional cu Loredana Groza. După ce scena a fost refăcută, 24 de ani mai târziu, chimia dintre cei doi, de pe scenă, pare că nu a fost trecută de timp. Denise Rifai l-a întrebat pe Aurelian Temișan ce sărut cu Loredana a fost mai reușit, iar acesta este răspunsul respectuos pe care actorul l-a oferit prezentatoarei.

,, Atunci când pe scenă execut un sărut profesional, nu mă gândesc niciodată la persoana din spatele rolului care e în fața mea. Eu sărut personajul și așa e normal, asta înseamnă să te interpui cu rolul și să ai în fața ta personajul respectiv, nu pe soția ta, nu vreo colegă cu care ai putea avea în afara scenei vreo altă relație. 

Dintre cele două săruturi, mai profund a fost cel din ,,MAMMA MIA!" pentru că la începuturi eram tineri amândoi, eram timizi, Loredana mai mult se gâdila, decât se săruta. A fost mai fierbinte primul pentru că era foarte cald afară, dar cel din ,,MAMMA MIA!" a fost așezat și eu nu am sărutat-o pe Loredana pe scenă, îmi pare rău, eu am sărutat-o pe mama fetei din ,,MAMMA MIA!". Am sărutat personajul și cred că am fost credibil. Acum că în mintea omului din sală s-a produs și legătura cu 24 de ani înainte, e minunat.

A fost frumos. Mă întreb oare când va fi a treia oară ca să așezăm cele două săruturi.", a răspuns Aurelian Temișan. 

Citește și: Loredana socheaza din nou! Cum s-a imbracat la un eveniment: si-a aratat si altceva in afara de sani

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!