Theo Rose a decis cum va naște: „Îmi mai e frică, da”. Artista a luat o decizie importantă în ceea ce privește aducerea pe lume a fiului ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mar 2023, 12:19

De când a aflat că este însărcinată, Theo Rose este extrem de fericită

Sursa: Facebook

Theo Rose este însărcinată în șase luni și, pentru că nu mai este prea mult până la marea întâlnire, deja a decis cum va naște. Aparent, nu a fost deloc greu să ia o decizie în ceea ce privește acest lucru și este destul de hotărâtă să meargă pe acest drum.

Theo Rose mai are puțin și va intra în trimestrul al treilea de sarcină, așa că, până acum, a trebuit să ia unele decizii, printre care și cea legată de modul în care va naște.

Artista va aduce pe lume un băiețel pe care îl va chema Sasha Ioan.

Theo Rose va naște un băiat

De când a aflat că este însărcinată, Theo Rose este extrem de fericită. Artista a recunoscut că iubește foarte mult copiii, iar ceea ce i-a adus cea mai mare satisfacție a fost momentul în care a predat ore de canto celor mici.

Chiar dacă este extrem de tânără, actrița a recunoscut că și-a dorit atât de mult să aibă un copil, încât, vârsta la care ar fi apărut în viața ei nu consta.

Zilele trecute, Theo Rose a organizat o serie de întrebări-răspunsuri pe contul ei de Instagram și, așa cum era de așteptat, cele mai multe întrebări au fost legate de sarcină. Un internaut a întrebat-o dacă se mai teme de naștere, iar răspunsul a fost unul afirmativ.

Citește și: Theo Rose a făcut publică prima ecografie a bebelușului. Ce detaliu a observat artista la scurt timp după ce a fost la control

Citește și: Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești. Ți se rupe sufletul!

Theo Rose va naște natural

Iubita lui Anghel Damian știe că experiența, oricum ar fi ea, nu va fi una deloc ușoară, dar a ales, pentru ea, calea cea mai potrivită. Prin urmare, Sasha Ioan va fi adus pe lume în mod natural.

Activitatea profesională a acesteia nu poate fi oprită prea mult timp, motiv pentru care, trebuie să se întoarcă pe scenă cât mai repede.

„Îmi mai e frică, da.

Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros. Acum, Dumnezeu știe cum o fi.

„Mai avem o bebelușă în familie” Fotografie inedită cu Theo Rose. Artista a prezentat-o pe noua membră a familiei

Am și zile în care sunt curajoasă și zic: «Bă, mai bine suport câteva ore travaliul și, după aia, mă refac și pot să-mi continui viața », mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Dacă pot să evit, vreau să evit.

Citește și: Imaginea emoționantă pe care Theo Rose a postat-o cu burtica de gravidă. Numele pe care micuțul îl va purta

Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că, totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a povestit Theo Rose, pe contul ei de Instagram.