Theo Rose vrea să se căsătorească înainte să nască. Motivul pentru care a luat această decizie: "Important e să fim fericiți"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 17 nov 2023, 03:55

Theo Rose

Sursa: Facebook Theo Rose

Theo Rose urmează să devină mamă. Astfel, vedeta se gândește să se căsătorească înainte de a se naște fiul ei. Iată ce a declarat artista despre marele eveniment

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi urmează să devină părinți în luna iunie a acestui an. Astfel, cei doi s-au gândit să facă nunta înainte de a se naște fiul lor. 

Citește și: Numele special pe care Theo Rose l-a ales pentru fiul său. Artista a dezvăluit numele complet al bebelușului: „Vă zic, că nu am secrete”

Theo Rose vrea să se căsătorească înainte să nască. Motivul pentru care au luat această decizie: "Important e să fim fericiți"

Recent, Theo Rose a mărturisit ar vrea să se căsătorească cu partenerul ei înainte de venirea pe lume a fiului lor. Artista a dezvăluit că atât ea, cât și iubitul său vor să facă cununia civilă înainte de acest eveniment, pentru ca micuțul să poarte numele tatălui.

Cu toate acestea, cântăreața a recunoscut că anunțul sarcinii a surprins pe toată lumea și că nu vrea să se grăbească, atunci când vine vorba de nuntă.

Citește și: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente

Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta.

Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Primele imagini cu Theo Rose și burtica de gravidă! Cum arată vedeta însărcinată în cinci luni: „Nu sunt cea mai delicată”

Theo Rose a mărturisit în trecut că este obosită, motiv pentru care, un timp, a decis să cânte melodii ceva mai lente.

„Se simte oboseala deja, tocmai de aceea la evenimente am găsit o formulă de cântare ca să nu mă mai agit foarte tare. Mi-am dat seama la ultima cântare că nu mai pot. Gata că se rupe căruța.

Trebuie să ne oprim acum pentru că nu mai pot. Efectiv, nu mă mai ține suflul. Nu mai am suficient cât să mai cânt așa agitat cum am făcut-o până acum. Așa că, oamenii, o perioadă de acum încolo, mă vor auzi în variante puțin mai soft.

Mă simt bine, dar am aerisit perioada asta ca să pot să mă și odihnesc, și, pentru că am făcut asta reușesc să fac față programului cu filmările, cu concertele”, a spus artista. 

Citește și: Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului. Cum arată artista, în al doilea trimestru de sarcină

 

 

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!