Numele special pe care Theo Rose l-a ales pentru fiul său. Artista a dezvăluit numele complet al bebelușului: „Vă zic, că nu am secrete”

Author: Madalina Maftei

Au mai rămas doar patru luni până când artista își va ține în brațe primul copil.

Sursa: Instagram Theo Rose

Dacă în urmă cu ceva timp Theo Rose a dezvăluit că unul dintre prenumele copilului său va fi Ioan, ei bine, de această dată, artista a dezvăluit numele complet al băiețelului.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului de la noi. Vestea că va deveni mamă pentru prima dată, la fix patru luni după ce a început o nouă relație, a luat pe toată lume prin surprindere. Artista a fost cât se poate de transparentă cu toate schimbările care s-au produs în viața ei, iar acum, însărcinată în cinci luni, a dezvăluit numele complet pe care băiețelul ei îl va purta.

Care va fi numele complet al copilului lui Theo Rose

Dacă mai ieri vestea că Theo Rose urmează să aducă pe lume un băiețel a devenit virală, e bine, au mai rămas doar patru luni până când artista își va ține în brațe primul copil.

Recent, artista a dezvăluit care va fi numele complet al fiului său, mai exact, micuțul se va numi Sasha Ioan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

,,Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a declarat vedeta în cadrul unui matinal.

Primul prenume pe care micuțul îl va purta provine de la grecescul Alexandros, care înseamnă o persoană războinică. Imediat după ce au auzit acest lucru, fanii artistei nu au putut să nu se gândească la fostul iubit al acesteia și i-au făcut să se gândească dacă numele ales este o coincidență sau nu.

Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată

Mereu când se gândește la faptul că va sta departe de copilul ei din motive profesionale, Theo Rose izbucnește în lacrimi, mai ales pentru că știe că vor exista momente în care, de exemplu, cel mic va fi răcit, iar ea va trebui să-și onoreze proiectele. 

„Prima dată nu știi ce să înțelegi, e un gol în stomac nefiresc. Eu am simțit de multe ori un gol în stomac, dar acum se simte total diferit. (...)Toată lumea trăiește asta și Anghel mai mult decât mine, pe el îl ia cu leșin la fiecare control, la fiecare indicație a medicului, că apar tot felul de situații neprevăzute. La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmpla ceva.

E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă. Te gândești și după naștere dacă o să fii o mamă potrivită, dacă te descurci, mă apucă tot felul de gânduri.(...) Eu îmi doresc să-mi continui activitatea cu totul și mă gândesc că cel mai greu este să fii plecată și să fie ceva, să fie răcit sau să aibă o problemă. Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul”, a dezvăluit Theo Rose, într-o emisiune televizată. 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!