Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului. Cum arată artista, în al doilea trimestru de sarcină

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 ian 2023, 18:38

Theo Rose traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei și, la cererea fanilor, și-a arătat burtica de gravidă și a spus și cum îl va chema pe cel mic. Artista este însărcinată în al doilea trimestru.

Theo Rose a dezvăluit unul dintre prenumele pe care bebelușul ei îl va purta. Burtica acesteia începe să fie din ce în ce mai vizibilă, iar fanii așteaptă la fel de mult precum ea marea întâlnire.

Ce nume va purta băiețelul lui Theo Rose

Theo Rose este o persoană extrem de discretă, motiv pentru care faptul că este însărcinată s-a aflat din presă.

Conform declarațiilor pe care le-a oferit în cadrul unui podcast, s-a aflat că este însărcinată, atunci când a cerut medicului dovada pentru care nu a putut onora un eveniment.

De atunci, deși a confirmat zvonurile după ce fuseseră confirmate de către părinții ei, Theo Rose a mai vorbit, pe alocuri, despre ceea ce i se mai întâmplă din acest punct de vedere, dar a preferat să nu mediatizeze atât de mult subiectul.

Cu toate acestea, de curând, la cererea fanilor, care sunt foarte curioși în ceea ce privește evoluția sarcinii, Theo a făcut un live și le-a arătat tuturor burtica de gravidă. De asemenea, cântăreața a dezvăluit și că unul dintre prenumele pe care micuțul îl va purta va fi Ioan.

Citește și: Prima reacție a lui Theo Rose după declarațiile lui Carmen Hara la adresa ei și a lui Anghel Damian: "O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în cifre că m-am grăbit eu să fac copii"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-a schimbat viața lui Theo Rose de când a rămas însărcinată

În cadrul unui podcast, Theo Rose s-a declarat extrem de fericită datorită sarcinii, deoarece îi plac foarte mult copiii și abia așteaptă să îl aibă și ea pe al ei.

Artista este convinsă că, odată ce băiatul ei se va naște, va fi pe deplin împlinită, deoarece, deja, are tot ceea ce și-ar dori pe plan personal și profesional.

De asemenea, Theo este perfect conștientă de greutățile care vor urma, dar acestea nu reprezintă un impediment pentru ea și abia așteaptă să experimenteze tot ceea ce va urma.

Citește și: Cum reușește Teo Trandafir să se mențină în formă? Prezentatoarea a dezvăluit care este marele secret

Mai mult decât atât, unele greutăți își fac simțite prezența încă de pe acum. Aflată la filmări, Theo Rose și-a dorit să mănânce un corn cu gem sau un ștrudel cu vișine, însă nu a fost deloc mulțumită de ceea ce a găsit la patiseriile din apropiere.

Așadar, aceasta le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online, pentru a găsi cele mai bune produse de panificație, căci știm cu toții că poftele de gravidă nu pot fi amânate.