Theo Rose își pune iubitul în dificultate:„Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine” Care este cel mai mare defect al artistei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 nov 2022, 13:11

Theo Rose își pune iubitul în dificultate

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose a dezvăluit cât de dificilă este într-o relație și care este defectul ei cel mai mare, mai ales când vine vorba despre partenerul său de viață.

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, după vestea că va deveni mămică pentru prima dată, fanii sunt în extaz și îi urmăresc fiecare pas. Invitată în cadrul unui podcast, cântăreața a oferit detalii despre viața personală. 

Theo Rose:”Bărbații nici nu prea au îndrăznit să mă cucerească”

De-a lungul timpului, Theo a fost foarte discretă cu privire la viața ei personală și a evitat să-și expună relația amoroasă în spațiul public.

După succesul răsunător pe care îl are în muzică, oamenii au fost tot mai focusați pe ea și i-au urmărit activitatea îndeaproape. 

Artista a dezvăluit că este foarte dificilă într-o relație: ”E greu să fii iubitul meu pentru că am o gură proastă”.

Citește și: Dezvăluirea făcută de Theo Rose, la care nimeni nu se aștepta! „Mai fuge lumea”. Fanii nu s-au așteptat la această mărturisire

Theo a mai precizat că acest ”defect” a început să-l aplice și cu familia, în timp ce este foarte grijulie cum se comportă cu persoanele îndepărtate.

Theo Rose își pune iubitul în dificultate:„Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine” Care este cel mai mare defect al artistei

„Bărbații nici nu prea au îndrăznit să mă cucerească. Mă gândesc că m-au plăcut câțiva, dar au avut curaj doar ăia pe care i-am lăsat eu să îndrăznească. Adică a fost așa cu chemare.
E greu să fii iubitul meu pentru că am o gură proastă, așa.

Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine, și am observat că asta o aplic și cu familia. Am foarte mult bun-simț și sunt atentă cum mă comport cu oricine altcineva, să fie totul corect, să nu greșesc cu niciun cuvânt, dar la ăia de lângă mine să le dau în cap și alta nu. La nervi, nu tot timpul”, a mărturisit Theo Rose într-un podcast.

Citește și: Theo Rose s-a așezat în genunchi pentru Bogdan de la Ploiești! La scurt timp după ce a anunțat sarcina cu Anghel Damian, artista a făcut un gest surprinzător

Theo Rose traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, îi merge foarte bine pe plan profesional, pe plan sentiment lucrurile au început să meargă în direcția în care își dorește, iar anul viitor va deveni mămică pentru prima dată.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies