Theo Rose a dezvăluit care este cea mai mare schimbare de când este însărcinată: „Pentru cine nu m-a crezut”

Author: Lavinia Medrea

Theo Rose a dezvăluit care este cea mai mare schimbare de când este însărcinată: „Pentru cine nu m-a crezut”

Sursa: Instagram Theo Rose/TikTok theo_sttory

Viața lui Theo Rose s-a schimbat mult de când a aflat că este însărcinată, dar cea mai mare schimbare pentru artistă a fost dezvăluită abia acum.

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian, iubitul ei, și urmează să devină mamă în iunie 2023.

Este o realizare importantă pentru ei, dar una dintre cele mai reușite performanțe de când a rămas gravidă a fost dezvăluită abia acum!

Theo Rose, cea mai mare schimbare de când este însărcinată

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian și pare că este mai fericită ca niciodată. Viața ei profesională merge într-o direcție foarte bună, la fel și viața personală. În sfârșit, după o relație care a durat câțiva ani cu Alex Leonte, Theo Rose și-a găsit liniștea lângă sufletul ei pereche, Anghel Damian. 

Recent, Theo Rose a dezvăluit care este cea mai mare schimbare pe care a observat-o și de care este foarte mândră de când a rămas însărcinată. Este vorba despre faptul că i-au crescut sânii pe cale naturală pentru că, fiind însărcinată, hormonii și-au făcut treaba.

„Da, și pentru cine nu m-a crezut în legătură cu umflăturile astea două (n.r.: arată spre bust), puteți vedea!”, a exclamat Theo Rose, pe Instagram, unde se afla alături de o prietenă.

Videoclipul a fost preluat și postat pe TikTok de o fană a artistei.

„Sunt mai mari decât ale mele”, a spus, în glumă, prietena artistei.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Asta nu cred, orice ar fi, dar oricum pentru mine e o performanță, zici că am muncit pentru ele”, a spus Theo Rose, râzând și bucurându-se de faptul că mărimea bustului ei s-a modificat, având în vedere că mereu a recunoscut că are sânii mici.

@theorose_sttory

 

♬ sunet original- ❤️𝕿𝖍𝖊𝖔 𝕽𝖔𝖘𝖊 ❤️

Cele mai tari colaborări din industria muzicală românească

Theo Rose a recunoscut că anul 2022 a fost surprinzător pentru ea

Viața personală și profesională ale lui Theo Rose au suferit multe schimbări în anul 2022. Cântăreața a ieșit dintr-o relație de câțiva ani cu Alex Leonte, apoi s-a cuplat cu Anghel Damian, bărbatul care i-a oferit și viitorul copil.

Pentru că ține la interacțiunea cu fanii ei în timpul concertelor, Theo Rose a mărturisit că anul 2022 a fost unul cu surprize pentru ea, având în vedere direcția în care a luat-o cariera ei, dar și sarcina care a apărut acum.

„Vă mulțumim, vă pupăm și vă mai așteptăm și cu altă ocazie. Anul acesta a fost unul plin de surprize pentru mine”, a mărturisit Theo Rose, la finalul concertului. 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies