Cum a reacționat Theo Rose după ce a aflat că o să aibă un băiețel: „Eu sunt fericită”. Vedeta a făcut totul public

Autor: Lavinia Medrea

Vedeta a făcut totul public

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose a dezvăluit, cu puțin timp în urmă, că va fi mamă de băiat. Familia și toți prietenii ei s-au bucurat de această veste minunată!

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, vor fi părinți de băiat curând! Cei doi au avut parte de o petrecere de gender reveal (n.r.: o petrecere în care este dezvăluit sexul copilului), iar apropiații și fanii cuplului au fost în extaz la auzul veștii că artista va fi mămică de băiat.

Prima reacție a lui Theo Rose după ce a aflat că va avea un băiețel

Dacă la început Theo Rose și Anghel Damian nu au dezvăluit nimic despre faptul că artista este însărcinată, de data aceasta nu a fost la fel cu dezvăluirea sexului copilului. Cuplul a organizat o petrecere de gender reveal și au publicat fotografii cu rezultatul ecografiei.

Citește și: Theo Rose a anunțat sexul bebelușului:”De data asta aflați de la noi” Primele imagini de la fericitul eveniment

Fanii și prietenii cuplului s-au bucurat foarte tare să audă că Theo Rose va fi mămică de băiat, astfel că felicitările pentru cuplu nu au lipsit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„O să-i placă gagicile mai mari un pic”, a spus Theo Rose, în spirit de glumă, despre viitorul ei fiu. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose, fericită că va fi mamă

Chiar dacă sarcina a luat-o prin surprindere, Theo Rose se declară mai fericită ca niciodată că va avea un copil și își va întemeia o familie alături de iubitul ei, Anghel Damian.

Citește și: Prima reacție a lui Theo Rose după declarațiile lui Carmen Hara la adresa ei și a lui Anghel Damian: "O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în cifre că m-am grăbit eu să fac copii"

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e.

Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta”, a declarat Theo Rose, în podcastul lui Radu Țibulcă.

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.