Theo Rose a anunțat sexul bebelușului:”De data asta aflați de la noi” Primele imagini de la fericitul eveniment

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 dec 2022, 16:00

Theo Rose este în culmea fericirii, artista și iubitul ei au aflat sexul bebelușului! Primele imagini de la gender reveal.

Vestea că Theo Rose urmează să devină mămică pentru prima dată a luat pe toată lumea prin surprindere, căci nimeni nu se aștepta să facă pasul acesta, mai ales că este într-o relație de doar câteva luni. În urmă cu câteva momente, artista a postat în mediul online un video în care a anunțat sexul bebelușului care urmează să vină pe lume anul viitor.

Theo Rose a dezvăluit sexul copilului 

Artista și iubitul ei au organizat o petrecere de zile mari pentru a anunța sexul copilului, așa cum este la modă acum. Spre surprinderea tuturor, așa cum a bănuit și mama artistei în interviul pe care l-a acordat atunci când a aflat că vedeta este însărcinată pentru prima dată, aceasta așteaptă un băiețel.

Theo Rose este în culmea fericirii și abia așteaptă să devină mămică, această veste a luat-o și

pe ea prin surprindere și încearcă să se adapteze la noul stil de viață.

La gender reveal au luat parte persoanele apropiate cuplului, care s-au bucurat enorm să afle că artista și iubitul ei, Anghel Damian, urmează să aibă un băiețel.

Citește și: Prima reacție a lui Theo Rose după declarațiile lui Carmen Hara la adresa ei și a lui Anghel Damian: "O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în cifre că m-am grăbit eu să fac copii"

Momentul emoționant a fost împărtășit de artistă cu fanii din mediul online, cu precizarea că a vrut să se afle prima dată de la ei și că va reveni cu mai multe detalii mâine, după ce s-a aflat despre sarcină din presa, aceasta a vrut ca sexul bebelușului să fie anunțat de ei.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

”De data asta aflati de la noi♥️ Maine va arătam mai multe de aici😘 Mulțumim tuturor!🙏🏽”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Mesajele și urările de bine nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii a filmulețului postat de Theo Rose pe contul său de Instagram:

”Sarcină binecuvântată Theo, vei fi o mămică extraordinară, sper că vei avea o fetiță așa cum ți-ai dorit, dar important e ca copilașul să fie sănătoșel ♥️/ Baby boy! ❤️❤️ felicitări iubita femeie!!❤️❤️❤️❤️/ O sa am un nepoțel!!!! 🤘😅😎💙”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit.

Citește și: Theo Rose își pune iubitul în dificultate:„Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine” Care este cel mai mare defect al artistei

Printre vedetele care au felicitat-o pe Theo Rose se numără și Antonia.

Cu ce se ocupă, de fapt, tatăl lui Theo Rose. Este cu mult diferit față de ceea ce face fiica lui
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)