Câte kilograme a luat Theo Rose în greutate de când este însărcinată: ”Mă gândesc că este normal să iau în greutate” Fanilor nu le-a venit să creadă

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 dec 2023, 03:45

Theo Rose le-a dezvăluit fanilor din online câte kilograme a luat în greutate de când este însărcinată.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, de când a dezvăluit că este însărcinată cu primul copil, oamenii stau numai cu ochii pe ea. Însărcinată în șase luni, vedeta le-a dezvăluit internauților, care erau extrem de curioși, c âte kilograme a luat de când este însărcinată, fiind foarte bine cunoscut faptul că artista era foarte slabă și de multe ori s-a chinuit să ia câteva kilograme în plus.

Indiferent de planul alimentar pe care l-a ținut, nu i-a ieșit.

Theo Rose vrea să rămână la kilogramele din sarcină și după ce naștere

Pentru că a avut puțin timp liber la dispoziție, artista a organizat pe pagina sa de Instagram un Q&A, unde internaunții au avut ocazia să-i pună cele mai râvnite întrebări.

Unul dintre urmăritori a fost curios să afle câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în cele șase luni de sarcină.

”Cât te-a îngrășat până acum?”, este întrebarea pe care i-a adresat-o internautul.

Citește și: Imaginea emoționantă pe care Theo Rose a postat-o cu burtica de gravidă. Numele pe care micuțul îl va purta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose a dezvăluit că primul trimestru de sarcină a fost destul de dificil pentru ea, având grețuri, astfel a slăbit foarte mult. Cântăreața a precizat că în prezent are în jur de 55 de kilograme, în condițiile în care în primele săptămâni de sarcină avea 45 de kilograme.

Aceasta a mai precizat că după naștere ar vrea să rămână la 55 de kilograme, căci se simte foarte bine la această greutate, ba mai mult, i se potrivește de minune.

”Acum că m-ai întrebat, îți zic, mi se pare mult să-ți zic cât m-am îngrășat pentru că în primul trimestru mai degrabă am slăbit, că am avut grețurile alea și cred că, plecând de la o greutate de 45 de kilograme, acum, nu m-am mai cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că am vreo 55 de kilograme, ultima dată când m-am cântărit aveam vreo 53.

Nu m-am omorât cu mâncatul, da, mă gândesc că este normal să iau în greutate și o să mai iau și de acum încolo, sunt convinsă. Vă spun cinstit, dacă ar fi, după ce nasc, aș vrea să rămân pe la 55 de kilograme. Mi se pare că arat și eu în sfârșit a om, am și eu obraji”, a spus Theo Rose, pe InstaStory.

Vedeta a mai mărturisit că sarcina a ajutat-o să treacă peste stres și anxietate.

Citește și: Theo Rose a făcut publică prima ecografie a bebelușului. Ce detaliu a observat artista la scurt timp după ce a fost la control

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!