„Sasha o cheamă și pe cățelușa mea”. Reacția uimitoare a unui internaut, după ce Theo Rose a spus cum îl va chema pe fiul ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mar 2023, 13:05

Artista și-a dorit să aibă un băiat, deoarece numele nu s-ar potrivi la fel de bine unei fete

Sursa: Instagram, facebook

Theo Rose a stat de vorbă cu fanii ei din mediul online, prin intermediul unei sesiuni de Întrebări-Răspunsuri, organizată pe contul ei de Instagram. La un moment dat, un internaut a considerat că numele ales nu este tocmai potrivit pentru un copil, deoarece și animalele îl pot purta.

În aproximativ trei luni, Theo Rose va aduce pe lume primul ei copil, pe

care îl va chema Sasha Ioan. Cu toate acestea, un internaut nu are o părere prea bună în ceea ce privește alegerea făcută de artistă.

Theo Rose a reacționat cu privire la numele pe care copilul ei îl va avea

Theo Rose a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, numele pe care fiul ei și al lui Anghel Damian îl va purta. Deși era extrem de încântată de el, unele

persoane au dat de înțeles că alegerea nu a fost una tocmai înțeleaptă.

În urmă cu puțin timp, artista a spus că numele „Sasha” i-a venit în minte dintr-o dată și, de atunci, nu a mai putut să se gândească la altul. Tocmai din acest motiv, și-a dorit să aibă un băiat, deoarece numele nu s-ar potrivi la fel de bine unei fete.

Citește și: Theo Rose a făcut publică prima ecografie a bebelușului. Ce detaliu a observat artista la scurt timp după ce a fost la control

În timp ce stătea de vorbă cu fanii ei, un internaut i-a spus că animalul său de companie, o cățea, are exact același nume și a rugat-o să nu se supere pentru remarca făcută.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Theo Rose nu a lăsat comentariul fără un răspuns

Artista a promis că nu se supără și a explicat, în stilul caracteristic, de ce a ales acest nume pentru fiul ei. La final, aceasta chiar i-a propus persoanei respective să îi dea cățeaua, pentru a se împrieteni cu fiul ei.

„Nu mă mai supăr. Promit că nu mă mai supăr! Îți dau explicații: Sasha e nume rusesc. Eu, sper să nu mă judecați, am gândit cu sufletul de mamă. M-am gândit bă, dacă, doamne, ferește, ne invadează rușii, copilul meu, când o fi, să pară d-al lor, ca să îl lase în pace, să îl cruțe. Suflet de mamă.

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a aflat ce sex va avea bebelușul ei! Marele anunț a fost făcut la o super petrecere

Și, în rusă, Sasha înseamnă Alexandru sau Alexandra. Deci, vezi că nici nu știi cum o cheamă pe cățeaua ta? O cheamă Alexandra. Nu o mai striga așa: Sasha! Sau, mă rog, dacă vrei să treacă și ea de invazia rusă, foarte bine, te înțeleg. Și tu, suflet de mamă.

Citește și: Imaginea emoționantă pe care Theo Rose a postat-o cu burtica de gravidă. Numele pe care micuțul îl va purta

Dacă vrei, poți să-mi aduci mie cățeaua de acum, că, în cazul în care vin rușii, oricum, doar cățeaua ta și copilul meu scapă. Așa că, să îi împrietenim acum, de mici, să se știe unul cu altul, să se ajute la greu. Nu cunosc limba, vremuri grele”, a reacționat Theo Rose.

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?