Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii „Bravo,ai stil!”. Make-up artistul face dezvăluiri, în exclusivitate, la ”Teo Show”: „E viață, în adevăratul sens al cuvântului”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 dec 2023, 00:50

Acesta știe deja ce va puncta și va fi atent până și la cele mai mici detalii

Sursa: Instagram

Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Cu o carieră în industria machiajului de zeci de ani, acesta a fost piesa lipsă, pentru ca cea mai așteptată emisiune să înceapă.

Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”. În mai puțin de o lună, emisiunea va începe și, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, acesta a oferit mai multe detalii din spatele camerelor de filmat.

Alex Abagiu, noul jurat el emisiunii „Bravo, ai stil!”

Alex Abagiu este cel mai nou membru al juriului. Acesta este mai nerăbdător ca niciodată ca emisiunea să înceapă.

Acesta știe deja ce va puncta și va fi atent până și la cele mai mici detalii, pentru ca toate concurentele să poată evolua și, de ce nu, să se bucure și de un prim pas în acest domeniu.

„Sunt super entuziasmat de chestia asta, e viață, în adevăratul sens al cuvântului. O să fie un sezon super special, super interesant și chiar avem parte de fete de prin toată țara.

Cred că toată viața lor au visat să ajungă în fața camerelor de luat vederi, pe micul ecran.

E interesat, pentru că sunt fete care au crescut cu formatul ăsta și, pentru mine, este o mândrie, real, să fiu într-un format care este, deja, la sezonul opt. E un fenomen, e un fenomen în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”. Unul dintre cei mai buni make-up artiști din Europa vine la Kanal D2

Cei care îl cunosc pe Alex Abagiu știu că nu e cel mai flexibil om și destul de riguros și pe plan profesional și pe plan personal. Voi nota cu atenție ceea ce colegii mei numeau grațios, în sezonale trecute, zona capului sau partea de beauty (n.r. frumusețe).

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vreau să văd personalitate, vreau să văd că ascultă activ ceea ce spun și că, într-adevăr, pot să evolueze de la o ediție la alta, în așa fel încât, să își definească stilul lor personal sau să îl pună în valoare pe cel cu care vin, deja, la pachet”, a precizat Alex Abagiu.

Alex Abagiu are o relație de prietenie cu jurații

Alex Abagiu se simte, deja, ca într-o familie, deoarece Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu îi sunt prieteni. Aceștia se cunosc de mulți ani, iar personalitățile lor se îmbină perfect.

„Chimia există, deja, de ceva timp. Ne cunoaștem, nu a fost deloc o surpriză să nu ne cunoaștem. E o lume foarte mică. Cu Maurice, lucrez în context de revistă, de editorial, de campanii publicitare, aș spune, cu indulgență, de peste 20 de ani.

Citește și: Alexandru Abagiu critică noua generație de make up artiști români! Care sunt make up artiștii români pe care îi respectă

Raluca e super spumoasă. Pe Raluca o cunosc prin niște prieteni comuni, dar uite cum, iată, am șansa să stau la aceeași masă cu ei și să mă bucur de toată experiența asta la maximum!”, a mai spus Alex Abagiu.