Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă începe la Kanal D2

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 15 mar 2023, 15:16
jurati bravo ai stil sezon 8 Foto(4)

Cine sunt jurații de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Sursa: Kanal D

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Kanal D2 dă startul unui nou sezon al celui mai urmărit show de modă și stil din România.

Cel mai urmărit show de modă și stil din România, „Bravo, ai stil!” revine cu un nou sezon și la un nou post de televiziune. Concurente noi vor încerca să impresioneze juriul și să dovedească telespectatorilor că merită votul lor. Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8, cei care vor analiza ținutele și vor oferi sfaturi prețioase candidatelor pentru marele premiu? 

Citește și: Exclusiv! Care este secretul dietei lui Maurice Munteanu. Juratul Bravo, ai stil! arată mai bine ca niciodată: "Nu există minune, asta e o chestie stupidă!"

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8 

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8! Așteptarea va lua sfârșit pentru iubitorii de modă și stil.

Sezonul 8 este aproape și aduce noi concurente care vor încerca să cucerească atât juriul cât și publicul prin originalitatea ținutelor și modul de prezentare.

Cei care vor analiza și nota ținutele, dar și care vor oferi sfaturi prețioase candidatelor la marele premiu vor fi jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8 sunt Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, unul dintre cei mai renumiți și talentați make-up artiști din România, dar și din Europa. 

„Îmi doresc spectacol total şi evoluţie vizibilă, şi pentru asta suntem şi noi, juraţii, acolo, să le impulsionam şi să le ajutăm să găsească cele mai interesante combinaţii stilistice, în acord cu personalitatea lor. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi, în această nouă călătorie extraordinară, începând din 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2!”,  a spus Raluca Bădulescu. 

Citește și: Ce rochie a purtat Bella Santiago în Finala "Bravo ai stil! Celebrities" sezonul 7. Ținuta s-a ridicat la înălțimea momentului! 

Alexandru Abagiu, noul jurat „Bravo, ai stil!” 

Alexandru Abagiu, unul dintre cei renumiți make-up artiști din România, se alătură emisiunii „Bravo, ai stil!” în calitate de jurat. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alături de Raluca Bădulescu și de Maurice Muntenu, Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”, va analiza și nota ținutele concurentelor în cel de-al 8-lea sezon al emisiunii de modă care revine cu o ediție specială pe data de 2 aprilie 2023. 

Alexandru Abagiu îi va lua locul la masa juriului fotografului Tiberiu Clenci, cel care a făcut parte din juriul „Bravo, ai stil!”, sezonul 7 și care a anunțat, de curând, că se va implica în proiecte care țin de activitatea lui internațională. 

A fost o experienţă cu totul specială, pentru că sunt un artist, un performer, care apreciază actul artistic în toate manifestarile lui. În acelaşi timp, m-am simtit onorat să le fiu alături, ca mentor, unor tinere care şi-au dorit să evolueze din punct de vedere stilistic şi nu numai. Mă voi implica mai departe în proiecte care ţin de activitatea mea internatională şi le doresc succes noilor concurente care vor păşi în platoul noului sezon "Bravo, ai stil!”, a declarat Tiberiu Clenci, cel care s-a aflat la masa juriului în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil!”

Cine au fost primii jurați de la „Bravo, ai stil!” 

Emisiunea „Bravo, ai stil!” a debutat la Kanal D în anul 2016 și încă de la primul sezon a cucerit publicul din România. Prezentat de Ilinca Vandici, fashion show-ul s-a transformat rapid într-o adevărată rampa de lansare pentru tinerele care iubesc moda și stilul și care doresc să devină celebre.

Jurații primului sezon „Bravo, ai stil!” au fost Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Muntenu. Din componența juriului primului sezon a mai făcut parte și creatorul de modă Răzvan Ciobanu, mai întâi ca invitat special și jurat în timpul galelor. Din păcate, acesta a murit în anul 2019, într-un tragic accident de mașină. 

De-a lungul celor 7 sezoane „Bravo, ai stil!”, componența juriului s-a schimbat. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu sunt jurații care au fost prezenți în toate cele 7 sezoane ale show-ului. 

Din componența juriului „Bravo, ai stil!” a mai făcut parte și Cătălin Botezatu care s-a alăturat echipei în Sezonul 4. În sezonul 7, fanii emisiunii, caât și concurentele au avut parte de o surpriză.

Creatorul de modă a fost înlocuit cu Tibi Clenci, de profesie fotograf, cel care, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu a analizat și notat ținutele concurentelor celebre care au participat la Bravo, ai stil-  Celebrities.

Victor Slav a devenit invitat pernament al emisiunii, iar în finala sezonului cu numărul 7 acesta a avut și calitatea de jurat.  

Citește și: EXCLUSIV! Ce vrea să facă Ruxi cu Marele Premiu de 100 000 de lei de la Bravo, ai stil! Celebrities daca va câștiga competiția

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!