Exclusiv! Care este secretul dietei lui Maurice Munteanu. Juratul Bravo, ai stil! arată mai bine ca niciodată: "Nu există minune, asta e o chestie stupidă!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 07 iul 2022, 16:16

Cum arata acum Maurice Munteanu

Sursa: Instagram

Juratul Bravo, ai stil! este siderat atunci cand aude cuvantul "dieta" si spune ca nu exista un secret pentru a fi in forma, ci doar cateva lucruri pe care sa le respecte orice om.

Prezent în cadrul unui interviu acordat exclusiv kanald.ro, Maurice Munteanu a

răspuns la câteva întrebări legate și de felul cum se menține în forma, subiectul "dieta" fiind unul care nu este pe placul fashion editorului, mai ales în sensul cel mai pur folosit. Pentru jurat, nu exista așa ceva în ciuda faptului că de mai bine de un an, a trecut printr-o schimbare foarte mare cât privește aspectul fizic. Deseori, primește comentarii pe rețelele de socializare și chiar și acolo, fashion editorul subliniază faptul că nu are
nicio dietă.

La ce mancare a arenuntat Maurice Munteanu pentru a fi in forma

"Mă sună o prietenă și îmi zice: "Zi-mi ce-ai făcut că am o nuntă în aprilie. Îmi scrisese în martie, pe bune asta e stupid. Este un proces pe care ți-l asumi și este for life. Eu nu cred în chestia asta. Am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă

limitată de timp, pe o perioadă când mâncam haotic, dar asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna."

Și când vine vorba de "guilty pleasure", Maurice recunoaște că alimentul după care suspina este cașcavalul pane: "Nu o să-l mai mănânc niciodată. De asta italienii au ajuns atât de sus cu gastronomia pentru că au demonstrat că faci performanta cu chestiile cele mai simple."

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

"Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă," a ținut să precizeze fashion editorul pentru cei și cele care încă mai cred că a făcut ceva special pentru a ajunge la acest look.

Maurice Munteanu, martorul unei scene violente:

Maurice Munteanu nu crede in diete

Si pentru a pune punct controverselor legate de procesul lui de slabit, Maurice a tinut sa incheie printr-un post pe Instagram in urma cu ceva timp, destul de usturator pentru cele care au avut cateva remarci de facut la adresa noii sale infatisari: "Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block, a fost mesajul lui Maurice Munteanu pe Instagram.