EXCLUSIV! Ce vrea să facă Ruxi cu Marele Premiu de 100 000 de lei de la Bravo, ai stil! Celebrities daca va câștiga competiția

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 nov 2022, 06:40

Cu ce jurat a rezonat Ruxi cel mai mult la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ruxi si-a dezvaluit planurile de viitor in caz ca ea va fi castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities si va intra in posesia Marelui Premiu.

Au mai ramas doar cateva zile pana la Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities in care cele 5 finaliste vor pune la bataie abilitatile stilistice si nu numai pentru a ajunge castigatoare. Insa, doar una va ajunge in posesia premiului de 100 000 de lei si va primi titlul de Cea mai stilata vedeta din Romania.

Ce va face Ruxi cu cei 100 000 de lei daca va castiga Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Când e Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities 2022 și ce valoare are premiul cel mare

Ruxi, una din finalistele Bravo, ai stil! Celebrities a dezvaluit care a fost cel mai greu moment de pana acum din competitie, dar si daca ar fi castigatoare, ce ar face cu banii pe care i-ar castiga.

Ruxi: "Eu, in Marea Finala, mizez pe oameni.

Vreau sa isi aduca aminte de mine cine sunt si cine vor ei sa fie. Mizez pe autenticitate, pe curaj si pe oameni. Cred  ca daca castig, o sa pun banii in cont, adica o sa planuiesc sa calatoresc in urmatoarele lui. Banii acestia vor fi folositi in scopul de a calatori pentru a ma regasi si sa imi gasesc sensul vietii si ce e cu mine pe acest Pamant."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Intrebata care a fost cel mai greu moment de pana acum de la Bravo, ai stil! Celebrities, Ruxi a dezvaluit ca: "A fost o chestie asa generala, au fost momentele in care a trebuit sa lupt eu cu mine sa nu las fricile si panica sa ma opreasca din a ajunge pana aici.

Daca lasam fricile si panica sa ma opreasca, eu nu descopeream despre mine nimic. Nu descopeream ca stiu sa fac haine si ce am putut sa fac in aceasta emisiune. Ma bucur mult ca am trecut momentul ala greu si am luptat eu cu mine."

Care a fost juratul cu care Ruxi, finalista Bravo, ai stil! Celebrities, a rezonat cel mai mult

Citeste si: Ruxi, cea mai incendiară apariție de până la acum la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații, cuceriți de styling-ul concurentei: "Ți-am zis că îl ai pe dracu în tine!"

Cat despre cum a schimbat-o pe Ruxi proiectul Bravo, ai stil! Celebrities, finalista a dezvaluit ca a renuntat demult sa mai poarte treninguri, o schimbare majora in ce o priveste: "Consider ca am iesit cu cunostinte noi de intelepciune, am un alt pachet emotional, m-am mai calit putin si pe langa asta m-am schimbat stilistic.

Nu o sa mai port treninguri de acum incolo, am aruncat foarte multe, vreo 20 am dat. O sa ma dezvolt pe partea de fashion.

Ruxi a mai dezvaluit ca dintre jurati, cel mai mult a rezonat cu Maurice ca si personalitate cat despre afinitati in ce priveste muzica, cu Raluca Badulescu, iar de la Tibi Clenci, finalista a spus ca a invatat sa fie mai rabdatoare.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!