Alexandru Abagiu, detalii mai puțin știute despre familie. Părinții nu l-au susținut în cariera pe care o are

,
alexandru-abagiu-familie-carieră

Alexandru Abagiu, detalii mai puțin știute despre familie

[Sursa foto: Instagram]

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai apreciați makeup artiști din România, dar provine dintr-o familie care nu l-a încurajat în această direcție. Pensulele sale au fost folosite pentru a machia nume mari, precum: Simona Halep, Corina Bud, Andreea Raicu și nu numai.

Alexandru Abagiu este mai tot timpul în centrul atenției datorită machiajelor pe care le realizează, dar nu același lucru îl putem spune și despre cei din familie.

Alexandru Abagiu nu a fost susținut de familie în a urma cariera pe care și-a dorit-o

Alexandru Abagiu a câștigat mai multe premii importante la concursurile internaționale de pictură, ceea ce l-a făcut să meargă și mai departe spre pasiunea sa. Din aproape în aproape, acesta a început să machieze.

Cu toate că, în prezent, se bucură de un succes foarte mare, Abagiu nu a primit sprijin din partea părinților. Cei doi au meserii foarte bine văzute, dar în care acesta nu s-a regăsit.

În cadrul unei emisiuni televizate, potrivit a1.ro, acesta a spus că părinții săi l-au născut când erau foarte tineri și că aceștia nu și-au exprimat iubirea, deoarece nu i-au spus niciodată «Te iubesc, bravo, ce bine ai făcut!».

Citeste si: Alexandru Abagiu, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Tatăl meu este avocat, mama mea este medic. Am trecut prin ambele ca meserii, până la urmă pictura a învins și de la pictură la machiaj a fost un pas foarte scurt. La început nu au crezut foarte mult în chestia asta, dar când au văzut că pictura în sine nu mi-a mai adus plăcerea cu care o practicam atunci când am făcut performață, pentru că am adus României câteva medalii de aur, am câștigat un premiu european pentru integrare culturală a României în structurile europene, era o chestie destul de importantă.

alexandru-abagiu-familie-carieră

Alexandru Abagiu, detalii mai puțin știute despre familie

[Sursa foto: Instagram]

Am fost un pic descurajat în domeniul ăsta de părinții mei. Dar s-a schimbat rapid balanța în momentul în care au început să îmi intre primii bani în cont, în contul lor de fapt că la momentul la care eu făceam meseria nici nu aveam dreptul legal să am un cont”, a spus Alexandru Abagiu, conform unica.ro.

Abagiu a făcut primul pas spre machiaj prin intermediul body painting-ului

Am trecut prin body painting. În perioada liceului, între 14 ani și jumătate și 16 ani. Erau concursurile de Miss și Mister și a fost opțiunea normală pentru toți cei care organizau concursurile astea: trebuie să îl folosim pe Alexandru să picteze ceva. Din momentul ăla am lăsat instant culorile de apă și am folosit și folosesc în continuare pensulele de pictură în machiajele normale.

Citeste si: Ce le-au impus Armin Nicoară și Claudia Puican invitaților prezenți la nunta lor turcească. Detaliul care a ieși acum la iveală

La 16 ani deja lucram pentru primul număr al multor reviste de la noi de pe piață. Profesoara de pictură din timpul liceului a fost cea care m-a impulsionat și m-a îndreptat. Nu aveam 18 ani când lucram la festivalurile de modă din România”, a mărturisit acesta.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea, apariție mai puțin obișnuită în mediul online. Iată ce a postat vedeta în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare: ”Are ceva?”

Bogdan Aurescu a dezvăluit ce a discutat cu Antony Blinken despre vizele SUA pentru români; Va fi demarată o campanie de informare

Andreea Mantea, apariție mai puțin obișnuită în mediul online. Iată ce a postat vedeta în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare: ”Are ceva?”

Edward Sanda, dezvăluiri despre relația cu socrul lui, Pavel Stratan! Ce a făcut tatăl Cleopatrei când a văzut chimia dintre cei doi tineri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies