Alexandru Abagiu, câștiguri uluitoare ca cel mai cunoscut make-up artist român! La ce venituri ajunge lunar!

Author: Andrei Ionescu

Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu câștiga bani mulți ca make up artist încă de când era foarte tânăr. Acum câștigurile sunt mult mai mari.

Alexandru Abagiu este cel mai cunoscut make up artist al țării. Încă de la vârsta de 20 de ani câștiga câteva mii de euro lunar.

Acum cel mai cunoscut și căutat make up artist din România recunoaște că are câștiguri mult mai mari.

Abagiu, câștiguri uluitoare ca cel mai cunoscut make-up artist român!

La vârsta de 20 de ani câștiga cel puțin 3.000 de euro lunar ca make up artist. Denise Rifai l-a întrebat la "40 de întrebări..." ce venituri are în prezent, iar Abagiu a evitat să ofere o sumă. 

A recunoscut însă că veniturile sunt mult mai mari decât la 20 de ani, atunci când câștiga în jur de 3.500-4.000 de dolari lunar. 

"Cât costă să te machieze Alexandru Abagiu?", l-a întrebat Denise Rifai.

"Bună întrebare. Nu costă atât de mult cum se zvonește. Nu mi-a făcut niciodată plăcere să menționez prețurile. Sunt publice, nu e un secret.

Atunci când vine vorba de câștig, este foarte important ca direcție pentru cei care urmează această meserie să nu se îmbete cu apă rece. Se pot câștiga bani, dar după ce investești în tine ca profesionist. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cifrele aruncate undeva pot fi seducătoare și sunt întotdeauna seducătoare. Niciodată n-am primit satisfacție de la cifre, ci de la zâmbetul celor pe care i-am machiat", a răspuns Alexandru Abagiu.

Denise Rifai a avansat o sumă din presă, cea de 3.000 de euro pentru perioada în care avea 20 de ani. "Cred că e o sumă mică pentru timpul respectiv. Cred că erau mai mult la momentul respectiv, dar mi-a fost frică să declar. Dacă vorbim la 20 de ani, 3.500-4.000 de dolari, înmulțit cu 12 (n.r.: luni), erau ceva bani. Azi câștig mult mai mult", a precizat Abagiu la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

"Înmulțim de câte ori?", l-a întrebat Denise Rifai.

"Înmulțim cu 12", a glumit el.

Alexandru Abagiu, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cine este Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu este cel mai cunoscut și mai căutat make up artist din România. El are o experiență de peste 25 de ani ca make up artist și a machiat vedete ultra-cunoscute pe plan mondial, printre care Jane Fonda, Natalie Portman, Penelope Cruz, Salma Hayek sau Paris Hilton.

A colaborat și cu numeroase vedete din România. Printre acestea le amintim pe cântărețele Andra, Delia, Corina Bud, Antonia sau Loredana Groza. S-au mai machiat la el și alte vedete, printre care Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu, Catrinel Menghia, Monica Bârlădeanu și multe, multe altele.

Este necăsătorit și nu are copii.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies