Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat în văzul tuturor! Imaginile au fost surprinse la ziua de naștere a designerului | Video

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 05 sep 2023, 04:25

Cătălin Botezatu și Loredana Groza

Sursa: Facebook Cătălin Botezatu și Loredana Groza

Cătălin Botezatu și Loredana Groza au șocat pe toată lumea. Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor, iar imaginile au devenit imediat virale.

În urmă cu câteva zile, Cătălin Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere și a dat o petrecere de zile mari. Bineînțeles, de la eveniment nu a lipsit una dintre cele mai bune prietene ale designerului, Loredana Groza, care a întreținut atmosfera. În plus, între cei doi a avut loc și un sărut.

Citește și: Cine sunt oamenii din cauza cărora Cătălin Botezatu și-a pierdut toată averea: „Am rămas fără nimic, absolut zero”

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat în văzul tuturor! Imaginile au fost surprinse la ziua de naștere a designerului

Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani. Astfel, vedeta a organizat o super-petrecere la care au fost invitați toți apropiații lui. Superba petrecere a avut loc într-un cunoscut club din Capitală.  Printre invitați s-au numărat și Cristina Șișcanu, Denise Rifai, Raluca Bădulescu și iubitul ei, dar și multe alte vedete din showbiz.

Un moment neașteptat a luat pe toată lumea prin surprindere. Cătălin Botezatu s-a sărutat cu Loredana Groza în fața tuturor, iar imaginile au fost surprinse chiar de Cristina Șișcanu.

Citește și: Exclusiv! Catalin Botezatu, premiu la 18 ani pentru cel mai bun și rapid manechin european. De ce nu s-a putut bucura designerul de banii câștigați

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!', i-a transmis Loredana Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce artista era pe scenă.

 

@cristinasiscanu

 

♬ sunet original- CristinaSiscanu

Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: "Madonna de România"

Celebrul creator de modă, Cătălin Botezatu, o numește pe Loredana "Madonna de România" și a vorbit despre frumoasa prietenie pe care o au de mai bine de 25 de ani.

Citește și: Exclusiv! Cătălin Botezatu s-a luat grav de vedetele care poartă fake-uri: "Vine unul ca mine și zice hârș, marș! A pățit-o o doamnă celebră"

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.

Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii', a declarat Cătălin Botezatu pentru  WOWbiz.ro.