Exclusiv! Catalin Botezatu, premiu la 18 ani pentru cel mai bun și rapid manechin european. De ce nu s-a putut bucura designerul de banii câștigați

Author: Alice Popescu

Designerul a povestit cum a castigat primul sau mare premiu la varsta de 18 ani si de ce nu a intrat cu banii in tara.

Prezent la un eveniment de decernare a premiilor pentru personalități marcante din showbiz, Catalin Botezatu a primit pentru a 301 oara o distincție, ceea ce îl onorează foarte tare având în vedere întreagă să activitate și cariera.

Însă, de departe, designerul nu poate uita care a fost primul sau cel mai important premiu din cariera și anume cel de la 18 ani din Germania.

Citeste si: Culiță Sterp a venit cu seiful la ziua lui de naștere! Incredibil ce sumă uriașă a spart artistul pe lăutari. Unii și-ar putea lua o casă cu banii aceia

Catalin Botezatu, primul premiu la 18 ani

"Aveam 18 ani și jumătate și am castigat la Leipzig, în Germania, deci înainte de Revoluție, premiul pentru cel mai bun și mai rapid manechin eurpoean și pe vremea aia se dădeau și bani, nu doar premii, a dezvăluit Bote pentru wownews. Am castigat 10 000 de mărci pe care le-am donat Statului pentru că atunci nu te puteai întoarce cu bani.

Acest premiu din aceasta seara mă onorează și le mulțumesc consumatorilor de moda Catalin Botezatu. Datorita lor, eu exist. Asta mă motivează să merg mai departe.

Cătălin Botezatu, răsfăț de rege în Maldive! Celebrul designer, secretul pedichiurii negre pentru bărbați!

Cum ar trebui sa arate o femeie sexy in opinia lui Bote 

Daca i-ar putea da un sfat sieși cu mintea de acum lui Catalin Botezatu de la 18 ani, designerul l-ar sfătui să nu mai fie atât de credul și să nu mai acorde atâta credit oamenilor.

Cât despre sfatul pe care îl are pentru femei pentru a fi sexy, Catalin Botezatu spune că unei siluete feminine nu îi trebuie nimic decât o cămașă alba, bărbătească oversized și cam atât: "Nu tocuri, nu accesorii, ci naturala cu cămașa ta, a dezvăluit Bote. 

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies