Câți ani împlinește Cătălin Botezatu, pe 3 decembrie. Ce secrete are pentru a se menține în formă și care sunt obiceiurile sănătoase de care nu se dezice niciodată

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 sep 2023, 01:40

Cătălin Botezatu va împlini vârsta de 56 de ani pe 3 decembrie, iar la vârsta lui se află într-o formă de invidiat.

Sursa: https://www.facebook.com/CatalinBotezatu1

Sâmbătă, pe data de 3 decembrie, este aniversarea lui Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu va împlini vârsta de 56 de ani pe 3 decembrie, iar la vârsta lui se află într-o formă de invidiat.

Cine este de fapt Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu nu are nevoie de o descriere amplă, pentru că majoritatea persoanelor îl știu ca fiind unul dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari din România, asta datorită succesului său colosal pe care l-a înregistrat de-a lungul anilor în cariera sa.

Nu mai este un secret faptul că e un bărbat atrăgător care întoarce zeci de priviri, astfel că pentru celebrul creator de modă, vârsta a rămas doar un număr, ca și până acum, mai ales că forma sa este una de invidiat.

Acesta s-a născut pe data de 3 decembrie 1966, la Alexandria. În tinerețe a practicat meseria de fotomodel.

Deși acesta nu a fost niciodată căsătorit, în 2009 a anunțat că este tatăl unui băiat de 20 de ani.

Citește și: Cine sunt oamenii din cauza cărora Cătălin Botezatu și-a pierdut toată averea: „Am rămas fără nimic, absolut zero”

Cătălin botezatu și-a început cariera în 1984 ca manechin al casei de modă Venus, care era condusă de Zina Dumitrescu. În anul 1985, a primit, la Frankfurt, titlul de cel mai bun manechin al anului în Europa. Acesta a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, iar Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale.

Cătălin Botezatu a ajuns cunoscut în întreaga lume datorită creațiilor sale vestimentare. A fost director al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Și-a deschis prima casă de modă în țară în 1996 și a lansat numeroase colecții cunoscute precum: „Buddha Bar”, „Egyption”, „Kyoto”, „Angels”, „Ameno”, „Chicago” etc.

și o linie de lenjerie masculină.

În 1996 a fost trimis în judecată pentru că a obținut un credit pentru firma Alcrev Impex SRL, de la Banca Bankcoop, de 350.000 de dolari, bani pe care se spune că nu i-a restituit și i-a folosit în alt scop, acesta fiind condamnat la 3 ani de închisoare în anul 2000.

Cătălin Botezatu deține 3 fabrici de confecții în România cinci magazine proprii distribuite în țară, iar creațiile lui se vând în peste 60 de magazine de distribuție secundare.

În același timp, Botezatu deține un magazin în centrul mondial al modei, în Milano, Italia.

Acesta a trecut prin momente grele, fiind diagnosticat cu o tumoare malignă la colon, care i-a fost extirpată în urma unei operații care a durat șase ore. 

Cele mai cunoscute femei din viața lui Cătălin Botezatu, care i-au rămas la inimă designerului sunt Dana Ospitariu, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov, Bianca Drăgușanu, iar singura cu care spune că ar fi mers fără să ezite în fața altarului a fost Bianca Brad.

Citește și: Exclusiv! Catalin Botezatu, premiu la 18 ani pentru cel mai bun și rapid manechin european. De ce nu s-a putut bucura designerul de banii câștigați

Cum se menține acesta în formă

Deși acesta va împlini 56 de ani, designerul are o formă de invidiat, în ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

Cătălin Botezatu a fost operat de cancer și are 5 stenturi montate la inimă. Acesta a declarat de mai multe ori că are un meniu personal pentru că își dorește să fie sănătos. Consumă alimente fără carne, puțin pește alb, fără prăjituri, fără pâine, iar din când în când puțină focaccia, așa de gust. De asemenea, consumă multe legume și salate.

Sursa: ro.wikipedia.org