Cine sunt oamenii din cauza cărora Cătălin Botezatu și-a pierdut toată averea: „Am rămas fără nimic, absolut zero”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 nov 2022, 16:33

Cine sunt oamenii din cauza cărora Cătălin Botezatu și-a pierdut toată averea 

Sursa: Instagram Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, fost jurat al emisiunii de modă „Bravo, ai stil”, a vorbit despre persoanele care i-au pus piedici mari în viață și din cauza cărora și-a pierdut toată averea.

Cu mult timp în urmă, Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea, formată din mai multe bunuri şi terenuri de valoare, printre care și o locuință în Monte Carlo şi un elicopter. Designerul de modă a dezvăluit ce s-a întâmplat și cine l-a trădat la 26 de ani, când s-a întâmplat totul.

Cine sunt oamenii din cauza cărora Cătălin Botezatu și-a pierdut averea

Când avea 26 de ani, Cătălin Botezatu lucra cu niște oameni despre care nu s-ar fi gândit niciodată că aveau să-l fure. Conturile i-au fost jefuite, a fost deposedat de numeroasele case pe care le avea atât în România, cât și peste hotare, dar a rămas și avionul și elicopterul private, inclusiv fermele pe care le recondiționase.

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane.

Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze.

Citește și: Cătălin Botezatu, răsfăț de rege în Maldive! Celebrul designer, secretul pedichiurii negre pentru bărbați! "Este un trend de peste 40 de ani"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colaborat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a povestit Cătălin Botezatu.

Cum se simte Cătălin Botezatu în prezent

După ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale, Cătălin Botezatu a trebuit să renunțe la anumite obiceiuri culinare și deși este atent, spune că nu poate să renunțe complet la ce îi face plăcere.

„Nu mănânc prăjeli deloc. Carne foarte puțină, deși mâncam foarte mult mușchi de vită înainte, acum mănânc foarte rar. Carne de porc, nu mai mănânc acum, deși îmi place foarte tare, am zis că fac acum o pauză ca să pot să mănânc de Crăciun pentru că sunt un gurmand.

Citește și: Exclusiv! Cătălin Botezatu s-a luat grav de vedetele care poartă fake-uri: "Vine unul ca mine și zice hârș, marș! A pățit-o o doamnă celebră"

Răntașuri, mănânc mai multe fructe, e foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare, dar nu mănânc dulce atât de mult, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin, dar repet asta nu înseamnă că le-am eliminat deloc. Nu sunt vegan și nu cred că o să fiu niciodată și nu o să militez pentru asta”, a declarat Cătălin Botezatu.