Cătălin Botezatu, emoționat până la lacrimi de urările celei mai admirate cântărețe din generația de aur a muzicii ușoare românești! Iată câți ani împlinește mâine celebrul designer!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 dec 2021, 19:32

Renumitul designer, Cătălin Botezatu, a fost surprins și extrem de emoționat de vocea celei mai admirate artiste din România căreia i-a creat multe rochii!

Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu împlinește frumoasă vârstă de 55 de ani, însă celebrul designer arată uluitor de bine, este la fel de plin de viață și la fel de carismatic și seducător.
Cătălin Botezatu s-a născut în anul 1966, în orașul Alexandria și cu ambiție de fier și-a urmat marele vis și a reușit să devină unul dintre cei mai mari designeri ai României, care a creat numeroase rochii superbe pentru multe vedete celebre de-a lungul carierei sale.

Cătălin Botezatu, emoționat până la lacrimi de urările celei mai admirate cântărețe din generația de aur a muzicii ușoare românești!

Cu doar o zi înainte de aniversarea sa, Cătălin Botezatu, invitat în platoul Teo Show, alături de buna sa prietenă Raluca Bădulescu, a depănat amintiri frumoase de la începuturile carierei sale și a povestit câteva dintre momentele care i-au marcat existența.

Cătălin Botezatu a debutat în lumea modei în anul 1984, că model al casei de modă Venus, ce era condusă pe atunci de regretata Zîna Dumitrescu și apoi pasionat de design vestimentar, Cătălin și-a dorit să studieze în domeniu. Astfel, acesta a urmat cursurile Insitutului European de Modă din Milano. În anul 1996 a revenit în țară, unde și-a deschis propria casă de modă, iar de atunci numele sau a devenit un brand de mare succes atât în România cât și în străinătate.

Citeste si: Cătălin Botezatu, cadou inedit pentru îndrăgita Irina Loghin! Iată unde a fost surprinsă celebra artista în această după amiază!

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Astăzi, în cadrul emisiunii Teo Show, Bursucu și Teo Trandafir i-au pregătit lui Cătălin Botezatu o mare surpriză.

În timp ce acordă verdicte câtorva personalități ale României, Cătălin a primit prin intermediul unui apel telefonic, cele mai calde urări din partea Angelei Similea, artista pentru care designerul a creat numeroase rochii de seară de-a lungul carierei sale și pe care a admirat-o enorm pentru stilul și rafinamentul ei. Emotiile traite de Catalin Botezatu au fost atât de puternice la auzul vocii Angelei Similea, incât a lăcrimat, pe toata durata convorbirii. 

Cine este designerul român care a creat rochiile pe care Carmen Iohannis le-a purtat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Colaborează cu soția președintelui de mult timp

"Cătălin, cu una dintre ținutele pe care mi le-ai creat tu pentru Mamaia, eu am câștigat cu melodia "Să mori de dragoste rănită", sufletele tuturor românilor, declarând-o melodia secolului, deci iată mi-ai purtat noroc! Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai! Mulți au talent dar nu știu ce să facă, adică nu știu cum să-l folosească, tu ai fost orientat de mic, ai știut să foloseșți darurile cerești! Dumnezeu ti-a fost alături, e adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire, nu poate să nu plătească! Știu cât de multă jertfă se face pentru a duce profesia la înălțimea la care tu o poți duce! Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta, un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri: sănătate!", a spus Angela Similea.

Citeste si: Pe 3 decembrie este aniversarea lui Cătălin Botezatu. Câți ani împlinește celebrul designer și ce regrete are