Cătălin Botezatu, declarație acidă despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce spune despre viața amoroasă a impresarei: „Nu duce lipsă de bărbați!”

,
catalin botezatu divort anamaria prodan si laurentiu reghecampf

Cătălin Botezatu a vorbit despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este subiectul momentului. Ce spune Cătălin Botezatu despre despărțirea celor doi?


In articol:

Cătălin Botezatu este un apropiat al cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, astfel că vestea divorțului celor doi nu l-a bucurat pe designer. Cătălin Botezatu a oferit o declarație cu privire la acest subiect. Ce crede Cătălin Botezatu despre acest divorț? 

Părerea lui Cătălin Botezatu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. Chiar dacă au mai apărut zvonuri de-a lungul timpului referitoare la problemele care ar fi existat între cei doi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au negat tot timpul că între ei ar exista neînțelegeri, explicând că au o familie frumoasă și care  nu va putea fi destrămată niciodată.

Având în vedere declarațiile făcute de cei doi de-a lungul timpului, vestea divorțului a picat ca un trăsnet pentru toți apropiații. Laurențiu Reghecampf se pare că are deja o nouă iubită, pe nume Corina Caciuc, cea care îl va face din nou tată. Astfel, antrenorul de fotbal a depus deja actele de divorț, ceea ce înseamnă că nu mai există cale de împăcare între el și Anamaria Prodan.

catalin botezatu divort anamaria prodan si laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în perioada în care formau un cuplu 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Fina cuplului Prodan-Reghecampf, detalii nestiute despre culisele divortului. Ce spune despre intentiile Corinei Caciuc de a o da in judecata pe impresara

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține de mai multe zile prima pagină a ziarelor din România. Întrebat ce crede despre despărțirea celor doi, Cătălin Botezatu nu s-a ferit să își exprime punctul de vedere.

Cunoscutul designer a afirmat că are o relație de prietenie atât cu Anamaria Prodan, cât și cu Laurențiu Reghecampf, iar dacă cei doi au ales să se separe, atunci cu siguranță așa este mai bine pentru amândoi.

Cătălin Botezatu nu a ezitat să spună despre Anamaria Prodan că este o femeie deșteaptă, puternică și care cu siguranță este curtată de foarte mulți bărbați.

Designerul este de părere că ambii își vor găsi echilibrul, mai devreme sau mai târziu și că este doar o chestiune de timp până când aceste răni se vor închide.

„Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă, nu cred că duce lipsă de bărbați. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni. Cu siguranță amândoi își vor găsi echilibrul și vor depăși. Dacă sunt sentimente e greu, când iubești e greu să depășești momentul atât de repede, dar asta este. Când nu mai e iubire, poate, trebuie să acceptăm și asta. Cel mai greu este să accepți înfrângerea. E greu, eu știu, mi s-a întâmplat și mie, dar viața e frumoasă, trebuie să ne gândim tot timpul că este scurtă și trebuie să o trăim la maximum. Dacă stăm așa să o tărăgănim după oricine, atunci ne pierdem timpul și ne dăm seama că ajungem într-un moment și spunem: „dar de ce nu am profitat de acel timp, de acei ani, să îmi fac viața calumea?” Toată lumea are regrete pe care nu le mai poți întoarce, nu mai poți face nimic.”, a spus Cătălin Botezatu într-o emisiune de televiziune.

catalin botezatu divort anamaria prodan si laurentiu reghecampf

Cătălin Botezatu, creator de modă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Adrian Thiess. El ar putea boteza copilul lui Laurențiu Reghecampf cu noua lui iubită, Corina Caciuc

 

Citește-ne pe

Citește și:

Anamaria Prodan, dezvaluiri despre noul ei iubit. Cine o asteapta in Dubai pe sexy impresara dupa divortul de Laurentiu Reghecampf

Ministrul Muncii se opune impozitării menajerelor: 'O să recomand în Coaliție să nu adoptăm proiectul'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cât câștigă Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova? Antrenorul a semnat un contract pentru două sezoane

Cine este Doru Iuga, jurnalistul care ar fi violat-o pe Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies