Cătălin Botezatu, vacanță de vis alături de designerul Clara Rotescu. Ce destinație exotică au ales pentru sărbătorile de iarnă

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 dec 2021, 13:01
catain botezatu Foto(6)

Catalin Botezatu, vacanta de poveste in Dubai

Sursa: Instagram Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu a ales să își petreacă un sejur de poveste în Dubai, chiar cu câteva zile înainte de Crăciun.

Numele talentatului designer Cătălin Botezatu este asociat cu elegantă, stilul și rafinamentul. Acesta fiind catalogat drept unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați creatori de modă din România. Pentru că relativ recent Cătălin Botezatu a împlinit frumoasa vârstă de 55 de ani, acesta a decis să se răsfețe cu un cadou minunat. Astfel, celebrul designer a ales să plece într-o vacanță de vis în Dubai, alături de buna sa prietenă Clară Rotescu și alți câțiva amici.

Cătălin Botezatu, vacanță de vis alături de designerul Clara Rotescu

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a decis cu doar câteva zile înainte de Crăciun să se relaxeze într-un sejur de lux în Dubai, alături de prietena sa Clara Rotescu. Acestia s-au cazat intr-un magnific resort de cinci stele. 

Citeste si: Cătălin Botezatu, emoționat până la lacrimi de urările celei mai admirate cântărețe din generația de aur a muzicii ușoare românești! Iată câți ani împlinește mâine celebrul designer!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dubai, într-un complex de lux de 5 stele, The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Deșert, reprezintă un refugiu unic, spectaculos, situat la doar 45 de minute de Dubai, în mijlocul unei rezervații naturale protejate incredibil de frumoase. O locatie de vis, ideala pentru familii și călători în căutare de locuri retrase, acest complex privat oferă o combinaţie de aventură și liniște, într-o oază de deșert.

Nu este prima dată când celebrul designer, Cătălin Botezatu a ales această destinație deoarece adoră să se bucure de locurile frumoase din Emiratele Arabe Unite şi să experimenteze stilul de viaţă tradițional al Beduinilor, fără a fi nevoit să renunţe la confort și lux.
Îndrăgitul designer s-a fotografiat alături de Clara Rotescu, o altă talentată creatoare de modă, care a construit un brand în industria de fashion și beauty.

Citeste si: Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Teo Trandafir a spus că l-ar lua de soț: "Este femeia pe care și-o doresc foarte mulți bărbați"