Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Teo Trandafir a spus că l-ar lua de soț: "Este femeia pe care și-o doresc foarte mulți bărbați"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 21 sep 2022, 06:50

Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Teo Trandafir a spus că l-ar lua de soț

Sursa: Facebook Cătălin Botezatu / Teo Trandafir

Cătălin Botezatu a reacționat după ce Teo Trandafir a declarat că l-ar lua de soț. Iată ce a mărturisit creatorul de modă!

Recent, Teo Trandafir a participat la rubrica „Test de vedetă”, iar Sergiu Negoțiu Piloff a

întrebat-o: „În afară de Dan Bittman, ce vedetă ai lua de soț?”. Prezentatoarea TV de la Kanal D a declarat că Alin Pascal, Cătălin Botezatu și Tudor Ionescu sunt favoriții ei.

După ce a aflat vestea, Cătălin Botezatu a reacționat imediat. Bărbatul s-a arătat încântat să audă mărturisirile prezentatoarei TV.

Citeste si: Catalin Botezatu aniversat la ''Teo Show''! Surprize inedite pentru celebrul designer

Cătălin Botezatu, replică pentru Teo Trandafir

Cătălin Botezatu are o relație specială cu Teo Trandafir. Cei doi țin foarte mult unul la celălalt. 

După declarațiile făcute de Teo, referitoare la o posibilă căsătorie cu designerul, Cătălin a recunoscut că s-a simțit onorat. 

  "Sunt onorat să aud astfel de declarații. Pentru mine, Teo reprezintă cea mai importantă moderatoare tv a tuturor timpurilor, este cea

mai inteligentă, ai ce vorbi, are cuvintele la ea, este documentată și informată în orice domeniu.

Că om, cred că este o provocare permanentă să trăiești alături de ea, ar fi o chestie superbă.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Este foarte haioasă, are simțul umorului,

ceea ce este foarte important la o femeie.

Lângă Teo aș fi plin de veselie, de momente unice. Ea știe ce vrea, nu te plictisește, este femeia pe care și-o doresc foarte mulți bărbați, dar, din păcate, nu toți o pot accesa, fiind complexați de femeile puternice. Sunt însă și bărbați care ar fi onorați să trăiască alături de femei puternice. Deci, niciodată să nu zici niciodată. Eu o iubesc și ea știe asta.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru Playtech.ro.

Ce cadou i-a făcut Teo Trandafir lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a dezvăluit că, în urmă cu câțiva ani, Teo Trandafir i-a oferit un cadou pe care îl păstrează cu sfințenie.

Citeste si: Cătălin Botezatu, emoționat până la lacrimi de urările celei mai admirate cântărețe din generația de aur a muzicii ușoare românești! Iată câți ani împlinește mâine celebrul designer!

Creatorul de modă  a mărturisit că poartă pe deget un inel identic cu cei al vedetei, pe care chiar ea i l-a dăruit în urmă cu mai mult timp, ca să îi poarte noroc.

Locul impresionant pe care nici măcar nu-l știai! Cum arată Lacul Ochiul Beiului și unde poate fi vizitat

"Pe noi ne leagă și niște lucruri de suflet, noi doi purtăm pe degetul mic un inel, ca un fir de ață, din aur. Amândoi am trecut prin situații de viață și de moarte. Ea mi l-a dăruit, ca să ne poarte noroc.

Din acel moment, și sunt ani de atunci, nu l-am mai scos. Când mă uit la el, mă gândesc la Teo, la greutățile prin care am trecut amândoi, pe plan medical, și la Dumnezeu, pentru că ne-a ajutat să le depășim. Asta este Teo, draga mea Teo. O pup și o iubesc!", a mai spus Cătălin Botezatu, pentru sursa amintită.

Sursa: playtech.ro.