Exclusiv! Andreea Mantea, răspuns genial când a fost întrebată daca s-ar putea îndrăgosti la un show de televiziune

Author: Alice Popescu

Andreea Mantea despre participarea la un show matrimonial

Sursa: Instagram

Prezentatorea TV este cunoscuta pentru sinceritatea de care da dovada de fiecare data cand este intrebata pe un anumit subiect.

Vedeta nu s-a sfiit să spună ce crede, în primul rand despre concurenții care participa în show-urile matrimoniale, recunoscând că au nevoie de foarte mult curaj să își expună sentimentele în fata tarii întregi, la televizor.

Și unde mai pui că vedeta spune că ar participa cu sufletul deschis la o astfel de emisiune daca ar fi mult mai tânără și ar avea multe semne de întrebare legate de faptul că nu își poate face o relație.

Citeste si: Exclusiv! Denise Rifai, lecție de stil! Fără ce anume nu pleacă niciodată de acasă misterioasa moderatoare TV

Andreea Mantea ar participa sau nu la un show matrimonial?

"Daca aș fi mai tânără, mai rebela și mai plictisita sau cu multe semne de întrebare de ce nu mi-aș găsi pe cineva sau de ce nu îmi funcționează relațiile, cred că da, aș participa, a recunoscut vedeta pentru wownews . Cât despre întrebarea daca s-ar îndrăgosti la televizor, Andrea Mantea nu a ezitat deloc: "Dar, ce, nu mi s-a mai întâmplat în trecut?!" Eu

nu cred că exista o pregătire pentru a te îndrăgosti. Cred că se poate să te ia și să fuga cu tine. Ti-a luat inimioara, ți-a împachetat-o și te-a liniștit. Nu te pregătește, nu te întreabă. Sunt oameni care au intrat în Casa asta cu alte scopuri, iar iubirea era pe ultimele locuri și acum a ajuns pe primele și asta spune multe, a recunoscut Andreea Mantea.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Ce spune Andreea Mantea despre concurentii de la Casa Iubirii

Citeste si: Exclusiv! Catalin Botezatu, premiu la 18 ani pentru cel mai bun și rapid manechin european. De ce nu s-a putut bucura designerul de banii câștigați

Bianca Comănici este în doliu! Vedeta a pierdut o persoană dragă: ”A fost iubit de atâta lume”

Prezentatoarea TV a mai spus și faptul că mulți fani sunt curioși să afle despre cuplurile din Casa, iar ea le raspunde de fiecare data. Mulți vor să știe ce fac Radu și Kinga sau Larisa și Ionut, daca s-au împăcat sau s-au certat iar. La multele dintre întrebări vedeta nu are cum să știe răspunsurile pentru că doar concurenții trăiesc anumite suișuri și coborâșuri ale relațiilor.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies