Exclusiv! Cătălin Botezatu s-a luat grav de vedetele care poartă fake-uri: "Vine unul ca mine și zice hârș, marș! A pățit-o o doamnă celebră"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 iul 2023, 02:40

Catalin Botezatu le desfiinteaza pe femeile care poarta fake-uri

Sursa: Instagram

Designerul le-a rugat pe femei sa nu mai cumpere haine sau accesorii fake ca nu le face cinste, acesta fiind mai ales un sfat pentru vedete.

Catalin Botezatu a dat de pământ cu vedetele care încă își mai cumpără accesorii îndoielnice din punct de vedere al brand-ului, așa-zisele produse fake care nu le face deloc cinste. Designerul a mai spus că în general, femeile sunt competitive și în momentul când văd la o alta ceva, imediat vor să își cumpere. "Sunt atât de multe persoane care poarta fake-uri chiar și vedete, ce să spun, este jenant pentru că poți să fii vedeta, să fii îmbrăcată foarte frumos și să nu porți fake-uri, a spus Bote pentru wownews.

Catalin Botezatu despre doamnele care prefera fake-urile

Citeste si: Exclusiv! Anamaria Prodan nu se amestecă în viața personală a fiicelor ei: "Iși trăiesc viața exact cum o visează ele"

Am văzut foarte multe vedete, nașa bogătașă, nu ai cum să ai 20 de genti Hermes de diferite culori, nu ai cum. Și eu am mers la Istanbul, la Bazaar, este exotic, am mers cu foarte mulți străini.

Am văzut multe fake-uri făcute 1:1, mă uit la ele, dar nu cumpăr pentru că eu că și connaisseur, mă intalnescu cu altcineva și poate știe. Mai bine am unul, doua. Iar la femei e asta că e nebunia aia de concurenta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Catalin Botezatu: "A patit-o o doamna celebra!"

Daca X-uleasca are este poate că a muncit și poate are un amant sau bărbat. Vine unul că mine și zice, harș, mars...a pățit-o o doamna celebra cand s-a deschis magazinul Vuitton în Marriott, a venit cu un fake și i s-a spus că e. Nu aveți mai multa trecere în fata oamenilor. Rad connaisseurs de voi!", a fost declarația tranșantă a designerului.