Exclusiv! Anamaria Prodan nu se amestecă în viața personală a fiicelor ei: "Iși trăiesc viața exact cum o visează ele"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 oct 2022, 11:52

Anamaria Prodan, declaratii despre fiicele ei

Sursa: Captură YouTube

Impresara are o relatie foarte stransa cu toti copiii ei, insa le lasa si libertatea de a decide dupa cum marturiseste chiar ea.

Anamaria Prodan a recunoscut că întreagă ei familie a crescut sub lupa ziariștilor, a

paparazzilor și a aparatelor foto, așa că nu e nimic ciudat în a fi mereu în centru atenției în ce o privește. Și copiii impresarei au crescut tot în acest mod, obisnuindu-se de mici cu acest stil de viață. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a avut grija că toți cei trei copii ai ei să fie oameni responsabili, să aibă studii înalte și nu în ultimul rand să fie oameni, după cum a dezvăluit chiar ea
într-un interviu pentru wownews.

Anamaria Prodan nu se amesteca in viata personala a fiicelor ei

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a spus că nu se implica în viață amoroasa a copiilor ei, în special a fetelor cu care are o relație foarte strânsă, însă recunoaște că le da sfaturi și ele decid mai departe daca țin cont de ce le-a spus impresara: "Fetele mele

sunt că și mine, sunt foarte independente, asculta sfaturile de la mine, însă ele își trăiesc viața exact cum o visează ele. Eu sunt fericita că este așa. Întotdeauna le-am spus să aibă grija de imaginea lor, de viață lor, de sufletul lor și să fie oameni"

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Anamaria Prodan a făcut publică prima fotografie cu noul iubit. Impresara este în culmea fericirii

Anamaria Prodan: "Trebuie sa isi respecte parintii"

Bebeto este un bărbățel fabulos care a înțeles că nu trebuie să își judece părinții și care exact așa cum este tatăl sau mama lui, trebuie să îl respecte până închide ochii pentru că noi i-am adus pe lume și în viață se întâmplă lucruri plăcute și mai puțin plăcute. Este dorință soțului meu, o respectam și cam atât. Familia asta vă merge mai departe în picioare. Nu am regrete în viață, am încercat să îmi salvez mama și nu am avut grija în jur, au fost declarațiile impresarei despre ce se întâmplă în acest moment în familia ei.