Ileana Sterp arunca bomba despre logodnica lui Culiță Sterp! Cele două nu mai sunt deloc apropiate. Care ar fi adevăratul motiv: "Au apărut discuții!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 oct 2022, 13:02

Ileana Sterp

Sora cea mare a lui Culita Sterp vorbeste pentru prima data despre relatia pe care o are cu viitoarea ei cumnata.

Ileana Sterp, de altfel, foarte sincera în declarațiile pe care le face în fata camerelor și mai ales în vlogurile pe care le realizează alaturi de familia ei, a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu iubita lui Culita Sterp. Daca la început erau nedespărțite, cele doua născând aproape în același timp, iată că acum lucrurile s-au răcit drastic intre ele, iar sora lui Culita Sterp a făcut și primele declarații în acest sens

Ileana Sterp, motivul pentru care s-a racit relatia dintre ea si logodnica lui Culita Sterp

Citeste si: Ileana Sterp a lăsat curtoazia deoparte și a vorbit scurt și la obiect despre reacția iubitei lui Culiță Sterp: "Nu tot ce credem, este cu adevărat corect"

  "Din diferite motive sunt multe întrebări referitoare la asta. Într-adevăr, nu mai suntem la fel de apropiate una de alta, avem priorități, treburi fiecare.

Nu mai suntem că în tinerețe când aveam timp și chef de tot felul de activități. Noi am fost mereu super sincere una cu cealaltă și de aici au mai apărut discuții, însă nimic grav!
, a dezvăluit Ileana Sterp. 

Citeste si: Cine i-a luat locul lui Beni acasă la mama Geta după ce familia Sterp a fost nevoita să renunțe la "fiul lor de suflet"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De ziua ei, Ileana Sterp i-a făcut și o urare logodnicei lui Culita Sterp pe care a încheiat-o cu un "Te iubesc!". La rândul ei, iubita lui Culita a făcut și ea declarații despre relația pe care o are cu familia lui spunând că nu exista o legătură perfecta intre ei, în fiecare familie apărând mereu discuții și este normal acest lucru:" O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță.

Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă. Dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă, nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră? Cred că nu mi-ar spune nimeni, și nu ar ridica nimeni mâna să spună "Da, eu nu m-am certat niciodată, nu am avut divergențe."

Citeste si: Cum arată vila de sute de mii de euro în care se va muta Culiță Sterp alături de logodnica și de fiul lor: "Construim un viitor"

Iubita lui Culita Sterp, despre relatia ei cu familia Sterp

În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm.

Cum se spune în unele comentarii că nu ne suportăm, nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.