Imagini exclusive de la nunta Getuței Sterp! De ce a plâns, de fapt, fiica mamei Geta în biserică. Nașa Ileana a fost lângă ea tot timpul

Author: Alice Popescu

Getuta Sterp a fost vedeta familiei in weekendul ce tocmai a trecut pentru ca s-a maritat cu alesul inimii, Sebastian Craciunescu.

Cei doi miri au avut parte de o nunta că-n povesti, iar toți membrii familiei au fost alaturi de ei.

Evenimentul a fost cu adevărat unul despre care toți invitații au ce povesti mult timp de acum încolo. Însă, de departe cea mai emoționantă parte a fost momentul când cei doi au pășit în biserica.

Citeste si: Ileana Sterp, reacție neașteptată când a văzut-o în carne și oase pe Bianca Comanici la masa în casa familiei Sterp: "Ma gândeam că ne știm!"

Getuta si Sebi, extrem de emotionati in biserica

Atât Getuta cât și Sebastian au fost foarte emoționați în momentul când preoții au început slujba și au vorbit despre taina căsătoriei. Getuta a fost prima care a izbucnit în plâns, însă sora ei, Ileana, de altfel, și nașa de cununia a fost lângă ea în permanenta. După ceremonia de la biserica, cei doi miri au eliberat câțiva porumbei albi în semn de uniune.

Mai multe imagini de la nunta Getutei cu Sebi, puteti gasi pe canalul de Youtube wownews.

"Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, a fost mesajul mamei Geta pentru cei doi.

Culita Sterp, mesaj pentru Getuta Sterp

Oamenii i-au „sărit în cap” Patroanei după ce s-a filmat în fața spitalului unde este internat Leo de la Strehaia! Ce nedreptate i-a făcut Ancăi, fosta soție a fiului ei: „E fată bună, poartă-te frumos cu ea”

Culita Sterp, fratele cel mare al Getutei a tinut si el sa le transmita un mesaj proaspetilor insuratei si a postat cele mai emotionante cuvinte la adresa celor doi: "S-a măritat iubita noastră surioară! Ce repede a trecut timpul, parca numa ieri eram copii si eram toți acasă, astăzi suntem la casele noastre, doi dintre noi fratii avem si copii, iar alții urmează! A trecut o perioada din viața si vine alta! Casă de piatra surioara noastră scumpă și dragă, te iubim din toată inima! ❤️  @getasterp  si multă fericire alături de soțul tău  @sebastian.craciunescu  care de acum face parte din familie si e la fel cum ești tu pentru noi! 

 

 


Cookies