De ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a lămurit totul și a spus adevărul chiar în toiul petrecerii

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 oct 2022, 12:37

Beni nu a fost prezent la nunta Getutei Sterp

Fiul de suflet al familiei Sterp a lipsit de la evenimentul important care a avut loc in acest weekend.

Cel care a fost "înfiat" de către toată familia Sterp și a avut grija de el că de propriul copil nu a fost prezent la nunta Getutei cu care de prima data avut o relație strânsă.

Getuta a fost prima care l-a prezentat familiei și tot ea cea care i-a făcut cunoscuta povestea pe Youtube. Pentru Beni, familia Sterp a fost ceea ce el nu a avut niciodată în adevăratul sens al cuvântului. Au avut grija să îi fie îmbrăcat, să meargă la scoală, ba i-au organizat și petreceri surpriza de zilele sale de naștere, totul până când țoață situația lui Beni a luat o întorsătură urata, iar familia a fost reclamata la politie pentru faptul că micuțul ar fi exploatat.
De atunci, Beni nu a mai locuit la familia Sterp, ci s-a întors în sărăcie, alaturi de familia dezbinata de unde a venit. Însă, în vacante, Beni și-a vizitat regulat familia pe care niciodată nu a avut-o. 

Citeste si: Tatăl Getei Sterp, prezent la nunta fiicei lui. Reacția de milioane a mamei Geta la petrecere: "I-am dat dedicație!"

Mama Geta, adevarul despre lipsa lui Beni de la nunta Getutei Sterp

Însă, pe buzele tuturor a apărut o singura întrebare. De ce Beni nu a fost prezent la nunta "surorii" sale, Getuta? Ei bine, în cadrul unui live, mama Geta a făcut totul public și a răspuns acestei întrebări: "Pe Beni, Getuta l-a invitat la nunta, însă a zis că nu are costum. Nu am dat de el că nu am umblat țoață ziua după el că am avut atâta treaba.

Dar o să îi ducem, cu siguranță, prăjituri și mâncare, ce rămâne pe aici. De toate o să-i ducem."

Citeste si: Exclusiv! Bianca Comănici, primele impresii de la nunta anului. Ce a observat frumoasa brunetă la cel mai așteptat eveniment al Getutei Sterp: "Este puțin nebisnuit"

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Beni locuieste cu familia biologica 

Citeste si: Ileana Sterp a avut cea mai admirată ținută de la nunta Getuței Sterp. Acum, fiica cea mare a mamei Geta a dezvăluit de unde și-a cumpărat faimoasa rochie

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru logodnica lui:

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile. A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare zi cu oile, doar să se uite de ele. După vreo 10 zile, noi i-am dat niște bănuți și i-am zis să se ducă din nou acasă. Trebuia să plece acasă, era înainte de Paște și el a zis că vrea să stea cu noi. Am fost la părinții lui și i-am zis că o să stea cu noi de Paște. A venit, după care mama mai zicea dacă îl ducem pe Beni acasă. El a dat de înțeles că vrea să rămână la noi. I-am zis că poate să stea la noi cât vrea el.”, a dezvaluit Getuta Sterp pe Youtube. 

 

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies