Exclusiv! Bianca Comănici, primele impresii de la nunta anului. Ce a observat frumoasa brunetă la cel mai așteptat eveniment al Getutei Sterp: "Este puțin nebisnuit"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 oct 2022, 20:52

Bianca Comanici, prezenta la nunta anului

Sursa: Instagram

Frumoasa prezentatoare este o prietena foarte apropiata fratilor Sterp si bineinteles ca nu a lipsit de la nunta anului.

Bianca Comanici a rămas profund impresionata de nunta anului care a avut loc în acest weekend.

Foarte apropiata de mama Geta și de Iancu Sterp, Bianca a fost invitata la nunta care a făcut senzație atât în realitate cât și pe rețelele de socializare. Bianca a fost prezenta și la cununia religioasa a Getutei Sterp cu Sebastian Craciunescu, iar slujba a emoționat-o profund pe prezentatoare. Mai mult, petrecerea i s-a părut și mai fastuasa, având în vedere că este prima de acest gen la care Bianca a participat.

Citeste si: Mama Geta a venit cu o cutie imensă de bani la nunta Getuței Sterp! Ce dar colosal i-a dat fiicei sale la petrecerea anului. Culiță Sterp a filmat totul

Bianca Comanci, uimita de grandoarea nuntii Getei Sterp

Exclusiv! Bogdan Mocanu a vrut să îi pună mâna Biancăi Comănici pe sâni în timpul emisiunii:

"Per total a fost foarte frumos, a fost una din cele mai frumoase nunti la care am participat.

A fost totul foarte spectaculos, de la tort până la tot evenimentul în sine și puțin neobișnuit fata de nunțile la care am fost pentru că am înțeles că aici în zona se dansează foarte mult, multa mâncare, multe dedicații. În partea noastră a Moldovei nu prea am văzut genul asta, dar a fost extraordinar de frumos. Geta a fost una dintre miresele care s-a distrat la nunta, ceremonia de la biserica a fost foarte emoționantă pentru că au plâns amândoi și nu m-am putut abține și am plâns și eu," a
dezvaluit Bianca Comanici pentru kanald.ro.

Bianca Comanici a plans in biserica la nunta Getei Sterp

Citeste si: De ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a lămurit totul și a spus adevărul chiar în toiul petrecerii

Getuta, fiica cea mica a mamei Geta s-a cununat civil și religios duminica. La eveniment au fost prezente toate rudele familiei și toți prietenii apropiați. S-a dansat și s-a mâncat până în zori, Geta fiind sufletul petrecerii alaturi de nașa ei, nimeni alta decât Ileana Sterp care a avut o ținută cu totul desprinsa de pe podiumul de moda. Fiica cea mica a mamei Geta a plâns când a părăsit casa părinteasca și când Culita i-a cântat "Ia-ți mireasa ziua buna..."

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies