Exclusiv! Bianca Comănici, primele impresii de la nunta anului. Ce a observat frumoasa brunetă la cel mai așteptat eveniment al Getutei Sterp: "Este puțin nebisnuit"

,
Bianca Comanici la nunta Getutei Sterp

Bianca Comanici, prezenta la nunta anului

[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa prezentatoare este o prietena foarte apropiata fratilor Sterp si bineinteles ca nu a lipsit de la nunta anului.

Bianca Comanici a rămas profund impresionata de nunta anului care a avut loc în acest weekend. Foarte apropiata de mama Geta și de Iancu Sterp, Bianca a fost invitata la nunta care a făcut senzație atât în realitate cât și pe rețelele de socializare.

Bianca a fost prezenta și la cununia religioasa a Getutei Sterp cu Sebastian Craciunescu, iar slujba a emoționat-o profund pe prezentatoare. Mai mult, petrecerea i s-a părut și mai fastuasa, având în vedere că este prima de acest gen la care Bianca a participat.

Citeste si: Mama Geta a venit cu o cutie imensă de bani la nunta Getuței Sterp! Ce dar colosal i-a dat fiicei sale la petrecerea anului. Culiță Sterp a filmat totul

Bianca Comanci, uimita de grandoarea nuntii Getei Sterp

Bianca Comanici a plans in biserica

Bianca Comanici a fost la ceremonia religioasa a Getutei Sterp

[Sursa foto: Instagram]

"Per total a fost foarte frumos, a fost una din cele mai frumoase nunti la care am participat. A fost totul foarte spectaculos, de la tort până la tot evenimentul în sine și puțin neobișnuit fata de nunțile la care am fost pentru că am înțeles că aici în zona se dansează foarte mult, multa mâncare, multe dedicații.

În partea noastră a Moldovei nu prea am văzut genul asta, dar a fost extraordinar de frumos. Geta a fost una dintre miresele care s-a distrat la nunta, ceremonia de la biserica a fost foarte emoționantă pentru că au plâns amândoi și nu m-am putut abține și am plâns și eu," a dezvaluit Bianca Comanici pentru kanald.ro.

Bianca Comanici a plans in biserica la nunta Getei Sterp

Citeste si: De ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a lămurit totul și a spus adevărul chiar în toiul petrecerii

Getuta, fiica cea mica a mamei Geta s-a cununat civil și religios duminica. La eveniment au fost prezente toate rudele familiei și toți prietenii apropiați. S-a dansat și s-a mâncat până în zori, Geta fiind sufletul petrecerii alaturi de nașa ei, nimeni alta decât Ileana Sterp care a avut o ținută cu totul desprinsa de pe podiumul de moda. Fiica cea mica a mamei Geta a plâns când a părăsit casa părinteasca și când Culita i-a cântat "Ia-ți mireasa ziua buna..."

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Iancu Sterp și Denisa, apariție memorabilă la petrecerea de nuntă a Getutei Sterp. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

FOTO: Descoperire uimitoare într-o fosilă foarte rară

Iancu Sterp și Denisa, apariție memorabilă la petrecerea de nuntă a Getutei Sterp. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Mama Geta, prima reacție după ce fiica ei cea mică, Getuța, s-a cununat civil: "Sunt cei mai frumoși, le doresc tot binele din lume. Abia aștept să mă rup în figuri!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies