Iancu Sterp și Denisa, apariție memorabilă la petrecerea de nuntă a Getutei Sterp. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

,
Iancu Sterp la nunta Getutei

Cum au aparut Iancu Sterp si Denisa la nunta Getutei Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Iancu Sterp si Denisa formeaza cel mai nou cuplu din familia Sterp. Cei doi au facut senzatie la nunta Getutei.

Cel mai mic dintre fiii mamei Geta, Iancu a făcut senzație la nunta surorii sale la brațul Denisei, aleasa inimii sale cu care are o relație și încă una serioasa.

Este prima femeie cu care Iancu se afișează la un eveniment de o asemenea anvergura, tânără fiind pe loc acceptata de țoață familiei și integrandu-se foarte bine în sânul lor. Mai mult, se pare că și Denisa a contribuit la organizarea nuntii Getutei, punând osul la treaba, întocmai că o adevărată femeie, gospodina și de casa. Chiar mama Geta a dezvăluit că Denisei îi place foarte mult să gătească, în special fiind priceputa la prăjituri.

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat nașa Ileana Sterp la nunta Getuței Sterp. Tânăra însărcinată în primul trimestru a atras toate privirile cu ținuta aleasă

Iancu si Denisa

Iancu si Denisa, la petrecerea de nunta a Getutei Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Iancu Sterp si Denisa, aparitie de senzatie la nunta Getutei Sterp

Și de data aceasta, Denisa a fost la înălțimea așteptărilor familiei Sterp și s-a prezentat la brațul lui Iancu că o adevărată diva.

Îmbrăcată într-o rochie mulata, neagra, cu crăpătură pe un picior, Denisa a furat privirile invitaților de la mese. Tânără, alaturi de Iancu nu a ratat și o poza în care se poate vedea cât de îndrăgostiți sunt unul de celalalt.

Venind vorba despre aleasa sa, Iancu a povestit in urma cu ceva timp ca o cunoaste din liceu, mai precis din clasa a 10 a cand au si avut o relatie:" Noi în perioada de 6-7 ani, ne-am mai trimis mesaj, tot era scânteia aia și acum când ne-am mai maturizat, am decis că e momentul să fim împreună, suntem fericiți amândoi, suntem bine și sănătoși, mulțumim lui Dumnezeu, a dezvaluit Iancu pentru wownews. Cred că amândoi am făcut pasul, cred că avem un procentaj de 50-50, că și eu și ea am încercat. A venit din partea amândurora și a fost natural. Cât am umblat eu, relații și relații, tot la ea îmi era gândul. Eu știam ceva, dar nu voiam să spun. Noi vrem să recumperam timpul pierdut, dar avem momente când stam și separați, eu merg la ferma, ea la facultate la Timișoara, mai are un an.

Iancu Sterp pe urmele Getutei. Cand se va insura fiul cel mic al mamei Geta

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat nașa Ileana Sterp la nunta Getuței Sterp. Tânăra însărcinată în primul trimestru a atras toate privirile cu ținuta aleasă

Am dus-o pe Denisa acasă, se înțelege bine cu mama, Geta se marița și ea, pleacă de acasă, dar spre surprinderea mea se înțelege bine cu mama. Nu credeam că o femeie se poate înțelege cu mama, a văzut-o că e cuminte, că e la locul ei, e frumoasa. Daca ne ajuta Dumnezeu, poate anul viitor, da, facem nunta. Toți să fim sănătoși, să avem înțelegere împreună, a completat Iancu Sterp.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Culiță Sterp dă presa și televiziunea în judecată: ”Mi-au înscenat accidentul... m-ați făcut criminal”

Oamenii lui Biden preiau controlul în Senat: A fost anunțată victoria candidatului democrat, Raphael Warnock, în Georgia

Culiță Sterp dă presa și televiziunea în judecată: ”Mi-au înscenat accidentul... m-ați făcut criminal”

Soțul lui Emily Burghelea a posta pe rețelele de socializare prima fotografie fără mască! Cum arată Andrei fără obiectul care i-a ascuns identitatea în tot acest timp

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies