Nuntă mare în familia Sterp. Geta se mărită! Primele imagini cu mezina familie în rochie de mireasă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 oct 2022, 17:12

Nuntă mare în familia Sterp. Geta se mărită!

Sursa: Instagram

Geta Sterp se mărită astăzi cu alesul inimii ei. Iată cu arată sora fraților Sterp în rochie de mireasă.

Sărbătoare mare în familia Sterp, Geta, mezina familiei, se căsătorește cu bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Nașii de cununie sunt Ileana Sterp și soțul ei.

Cum arată Geta Sterp în rochie de mireasă

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat nașa Ileana Sterp la nunta Getuței Sterp. Tânăra însărcinată în primul trimestru a atras toate privirile cu ținuta aleasă

Geta și Sebastian s-au căsătorit astăzi civil și religios. Sora fraților Sterp este în culmea fericirii. Încă de la primele ore ale dimineții, pregătirile au fost în toi, pentru a pune la punct ultimele detalii pentru marele eveniment de astăzi.

Ileana Sterp, nașa, și-a ținut la curent urmăritorii din mediul online cu tot ce se întâmplă. Încă de dimineață, aceasta i-a luat pe internauți cu ea la coafor, unde s-a pregătit pentru cea mai importantă zi din viața surorii ei.

Citeste si: Mesajul lui Culiță Sterp pentru Getuța în ziua nunții! Cum a apărut la cununia civilă alături de soția lui, Daniela Iliescu

„Sunt o nașă fără coc, e mai bine așa, e situl meu, mai simplu. Am zis că dacă mi-a crescut părul atât de mult sa-l las să se vadă cât este de lung. Sunt gata și mă duc repede acasă să ne îmbrăcam, căci trebuie să merge după mire”, a

spus Ileana Sterp, pe story.

Primele imagini cu mezina familiei Sterp în rochie de mireasă au fost deja făcute publice. Fericirea se poate citi cu ochiul liber pe chipul Getei, de asemenea, frații ei, Iancu și Culiță, cu greu își stăpânesc emoțiile într-un moment atât de important pentru familia lor.

Citeste si: Mama Geta, prima reacție după ce fiica ei cea mică, Getuța, s-a cununat civil: "Sunt cei mai frumoși, le doresc tot binele din lume. Abia aștept să mă rup în figuri!"

Culiță a postat, la story, o imagine cu sora lui spunând-le fanilor săi că va reveni cu imagini și declarații pe rețelele de socializare imediat cum va reuși să scape de emoțiile care îl copleșesc.

Iancu Sterp a dat scroll pe Instagram la profilele lor, apoi le-a arătat adevărata față:

„Casă de piatră, frumusețea noastră! Nu îmi găsesc cuvintele acum, dar revin”,  a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Citeste si: Toată lumea a observat asemănarea izbitoare dintre băiețelul Vlăduței Lupău și fiul lui Culiță Sterp. Incredibil ce i-a spus Adi Rus artistului, chiar la botezul lui Iair

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies