Exclusiv! Iancu Sterp, declarații în premieră despre iubita lui, Denisa: "Noi ne știam de opt ani, din liceu, am fost împreună și atunci"

Author: Alice Popescu

Iancu Sterp, dezvaluiri in premiera despre relatia cu Denisa

Sursa: Instagram

Fratele cel mic al lui Culita Sterp a dezvaluit faptul ca el si Denisa au avut in trecut o relatie, ea fiind singura fata pe care Iancu a iubit-o cu adevarat.

Iancu Sterp se declara un bărbat fericit și împlinit după ce s-a reîntâlnit cu dragostea vieții lui în persoana Denisei, fata care i-a furat inima în liceu, în clasa a 10 a când au și fost împreună.

Însă, drumurile li s-au intersectat și din nou sunt împreună. Cei doi au fost prezenți în cadrul Galei RXF unde Iancu nu a mai intrat de aceasta data în ring, ci și-a susținut prietenii care au luptat.

Citeste si: Exclusiv! Simina Stanciu, dezvăluiri despre relația tumultoasă a lui Armin Nicoară cu Claudia Puican. Cei doi artiști s-au căsătorit civil și religios

Iancu Sterp si Denisa se cunosc din liceu

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

"Noi în perioada de 6-7 ani, ne-am mai trimis mesaj, tot era scânteia aia și acum când ne-am mai maturizat, am decis că e momentul să fim împreună, suntem fericiți amândoi, suntem bine și sănătoși, mulțumim lui Dumnezeu, a dezvaluit Iancu pentru wownews. Cred că amândoi am făcut pasul, cred că avem un procentaj

de 50-50, că și eu și ea am încercat. A venit din partea amândurora și a fost natural. Cât am umblat eu, relații și relații, tot la ea îmi era gândul. Eu știam ceva, dar nu voiam să spun. Noi vrem să recumperam timpul pierdut, dar avem momente când stam și separați, eu merg la ferma, ea la facultate la Timișoara, mai are un an.

Cum a fost surprinsă Geta Sterp de Ileana, după ce Ovidiu Neveu a dezvăluit că este însărcinată în două luni: „Scumpele mele”

Iancu Sterp, ganduri de insuratoare

Am dus-o pe Denisa acasă, se înțelege bine cu mama, Geta se marița și ea, pleacă de acasă, dar spre surprinderea mea se înțelege bine cu mama. Nu credeam că o femeie se poate înțelege cu mama, a văzut-o că e cuminte, că e la locul ei, e frumoasa. Daca ne ajuta Dumnezeu, poate anul viitor, da, facem nunta. Toți să fim sănătoși, să avem înțelegere împreună, a completat Iancu Sterp.

 

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!