Exclusiv! Gestul care a deranjat-o teribil pe Simina Loica la Zănoagă înainte de meciul cu Bobicioiu: "Nu vreau să fie implicat copilul în asemenea jigniri și bătăi"

,
Bobicioiu l-a batut in ring pe Zanoaga

Bobicioiu, invingator in Gala RXF

[Sursa foto: Instagram]

Iubita lui Bobicioiu a fost foarte furioasa pe Zanoaga, fostul ei sot, in momentul cand acesta a vorbit in termeni urati de actualul ei partener de viata.

Simina Loica a recunoscut că a vrut să fie imparțială în ce privește meciul pe care cei doi bărbați din viață ei l-au avut în cadrul Galei RXF.

Și-a dorit că cel mai bun să câștige și a subliniat faptul că nu a fos tvorba nicio clipa de meciul orgoliilor deoarece ambii și-au dorit acest lucru să își descarce toată furia pe care au acumulat-o de-a lungul timpului și după ce Zănoagă a aflat că Bobicioiu este noul iubit al Siminei.

Simina Loica, deranjata maxim de gestul lui Zanoaga de fata cu Dominic

Simina Loica a recunoscut ca nu are o relatie buna cu Alex Zanoaga

Simina Loica a recunoscut separarea de Alex Zanoaga

Citeste si: Exclusiv! Iancu Sterp, noi detalii despre furtul din casa mamei Geta. Ce a putut spune despre hoții care i-au calcat casa părinteasca

"Au zis și ei și am zis și eu: Nu s-au bătut pentru mine, a reactionat Simina Loica pentru wownews. Nu este Neveu sau mai nu stiu cine care s-a bătut pentru o fata, ei așa și-au dorit, mai ales că așa mai scapă și de furie.

Am vorbit cu Zănoagă pentru că a vrut să îl vadă pe Domi înainte de meci, să îi dea așa o energie, un zvâc de putere, i-am respectat dorință. Nu i-am zis succes. Nu tine cont de ce spun eu, singurul lucru care m-a deranjat a fost că l-a anunțat pe Domi că o să-l bata pe Bobi rău și chestia asta nu este ok că el să afle că tatăl lui e implicat în bătăi. Chiar și melodia pe care o să intre este foarte prost făcută pentru că el este tata și ar trebui să se gândească înainte ce să cante și ce postează pe Youtube că acolo or să rămână și copilul o să vadă și atitudinea de bombardier nu o să fie ok pentru copil când o să vadă pentru că și colegii o să-i spună.

alex-zănoagă-alex-bobicioiu

Meciul orgoliilor! Alex Bobiciou a câștigat la Gala RXF! Cei doi au luptat corp la corp pentru o singură femeie. Mesajul lui Bobiciou înainte de marele meci: "Această luptă înseamnă totul pentru mine!"

Simina Loica: "Ce exemplu ii dai copilului nostru?!"

Nu este deloc ok, din partea lui. Nasul lui a profitat de asta și m-a deranjat că a venit cu propunerea asta. În loc să îl învețe de bine, îl învață de rău. Sunt foarte supărată pe melodia asta, nu recomand să ascultați. Cel mai important ar fi fost să fie o melodie care să-l motiveze. Ce sunt versurile alea? Ce exemplu îi dai copilului nostru? Las oamenii să decidă, a dezvăluit Simina Loica.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Care sunt trendurile în materie de brazi în acest an. Sorin Pușcașu a plecat în căutarea celui mai scump, dar și a celui mai ieftin brad de Crăciun. Iată cât costă cel mai...

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Care sunt trendurile în materie de brazi în acest an. Sorin Pușcașu a plecat în căutarea celui mai scump, dar și a celui mai ieftin brad de Crăciun. Iată cât costă cel mai...

Fetele din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză, de Moș Nicolae! Noul concurent, Bogdan și-a făcut apariția într-un mod spectaculos! Iată cine este fata pentru care a...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies