Exclusiv! Iancu Sterp, noi detalii despre furtul din casa mamei Geta. Ce a putut spune despre hoții care i-au calcat casa părinteasca

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 sep 2022, 10:31

Iancu Sterp, detalii despre hotii care i-au spart casa mamei Geta

Sursa: Instagram

Iancu Sterp a fost prezent la Gala RXF unde a povestit si cum decurg lucrurile in ce priveste jaful care a avut loc la mama Geta acasa.

Fiul cel mic al mamei Geta trăiește cea mai frumoasa perioada din viață lui deoarece a recunoscut că este foarte fericit alaturi de Denișa și cel mai probabil vă urma și o nunta în viitorul nu foarte îndepărtat pentru că tânără este iubirea vieții lui și are de gând să își petreacă tot restul vieții alaturi de ea.

Citeste si: Exclusiv! Ce s-a întâmplat la una din nunțile la care a participat Grațiela Duban: "Pe drum spre filmare știam că vă fi o mireasă anume"

Iancu Sterp, noi detalii despre hotii care au intrat in casa mamei Geta

Însă, Iancu a mai dezvăluit pentru wownews faptul că furtul care a avut loc la mama Geta acasă atunci când nu era nimeni, nu vă lasă să umbrească tot ce trăiește familia lui în aceste momente.

Însă, nici nu își dorește că lucrurile să rămână nerezolvate.

"Nu am mai rezolvat nimic, din păcate. Eu cred că oamenii care au furat banii și bunurile, nu ne-au furat pe noi, noi o să dam înainte, iar cei care se ocupa cu lucrurile astea or să ajungă undeva jos țoață viață lor, or să li se înfunde. Or să ajungă la închisoare, eu nu le doresc asta, nu doresc răul nimănui, însă asta se întâmplă.

Iancu Sterp, provocare pentru toti adversarii care au vorbit despre el: "Poate ii iau pe toti in cusca"

Citeste si: Exclusiv! Victor Slav, peste măsură de emoționat. Gestul fiicei sale, Sofia, l-a făcut să îi dea lacrimile: "Nu pot descrie ce am simțit în acel moment"

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru logodnica lui:

Eu o să fiu în Gala viitoare, cel mai probabil.

Nu stiu sigur pentru că trebuie să pun multe lucruri la punct. Philip Albu este mult mai slab decât Neveu, cu ăștia nu am ce să să fac. Poate îi iau pe toți în cușcă și o să îi băț pe toți o data că să nu mă mai complic cu fiecare în parte. Nu am ce să zic, sunt crescuți în vârful blocului, a mai spus Iancu.

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies