Ileana Sterp, reacție neașteptată când a văzut-o în carne și oase pe Bianca Comanici la masa în casa familiei Sterp: "Ma gândeam că ne știm!"

,
Ileana Sterp si Bianca Comanici

Ileana Sterp si Bianca Comanici au dat nas in nas

[Sursa foto: Captură YouTube]

Se pare ca sora cea mare a lui Culita Sterp nu facuse niciodaa cunostinta cu Bianca Comanci si nici nu a recunoscut-o la nunta Getutei.

Încă se vorbește despre nunta Getutei Sterp la aproape o săptămână de când a avut loc pentru că a fost într-adevăr de pomina, iar mirii au fost descusuți din cap până în picioare.

Cine a văzut fotografiile și a urmărit imaginile cu evenimentul și-a putut da seama că a fost într-adevăr nunta anului la care au avut acces doar familia, prietenii și rudele apropiate. Nimeni din exterior nu a venit și totuși o singura persoana și-a făcut apariția la nunta Getutei, o prietena foarte buna a familiei, o prietena foarte buna a lui Iancu și anume Bianca Comanici.

Citeste si: Iancu Sterp a făcut pasul cel mare după nunta Getuței Sterp! Aflat lângă iubita lui, fratele lui Culiță Sterp le-a dat vestea tuturor: "Sunt alaturi de prințesă prințeselor!"

Cum au dat nas in nas Bianca Comanici si Ileana Sterp la nunta Getutei

Cum au fost surprinse Bianca Comanci si Ileana Sterp

Bianca Comanici si Ileana Sterp au facut cunostinta

[Sursa foto: Captură YouTube]

Prezentatoarea care are o relație foarte buna inclusiv cu mama Geta deoarece de multe ori s-a speculat despre faptul că la un moment dat și-a dorit-o de nora, însă planurile copiilor nu se potrivesc cu socoteala de acasă, a fost la toate momentele cheie ale nuntii. A fost inclusiv la cununia religioasa, la petrecere, însă și în momentul în care mirele însoțit de nași a venit acasă la mireasa să o ia.

Acolo, în curte, se afla și Bianca Comanici care s-a furișat tiptil să ia o gustărică în interior. La rândul ei, Ileana Sterp, însărcinată în primul trimestru a vrut și ea să mănânce ceva pe fuga, așa că cele doua au dat nas în nas afara. Iar întâlnirea, se pare, a fost total neașteptată.

Bianca Comanici si Ileana Sterp nu facusera cunostinta inainte

Citeste si: Tatăl Getei Sterp, prezent la nunta fiicei lui. Reacția de milioane a mamei Geta la petrecere: "I-am dat dedicație!"

Bianca Comanici: "Bianca, îmi pare bine!

Ileana Sterp: "Iartă-mă, nu ne-am întâlnit? Mă gândeam că ne știm..."

Ileana Sterp si Bianca Comanci la masa

Bianca Comanici si Ileana Sterp s-au cunoscut personal

[Sursa foto: Captură YouTube]

Apoi cele doua și-au văzut de treaba și au mâncat înainte de cununia civila, la masa ajungând în cele din urma și soțul Ilenei. Cât despre nunta în sine, Bianca Comanici a avut numai cuvinte de lauda:" "Per total a fost foarte frumos, a fost una din cele mai frumoase nunti la care am participat. A fost totul foarte spectaculos, de la tort până la tot evenimentul în sine și puțin neobișnuit fata de nunțile la care am fost pentru că am înțeles că aici în zona se dansează foarte mult, multa mâncare, multe dedicații. În partea noastră a Moldovei nu prea am văzut genul asta, dar a fost extraordinar de frumos. Geta a fost una dintre miresele care s-a distrat la nunta, ceremonia de la biserica a fost foarte emoționantă pentru că au plâns amândoi și nu m-am putut abține și am plâns și eu," a dezvaluit Bianca Comanici pentru kanald.ro.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prințesa de Aur, dezvăluiri despre căsnicia sa. Ce ar face aceasta, dacă ar fi înșelată de soțul ei: „Nimeni nu e proprietatea la nimeni”

Un sondaj politic bagă Germania în alertă: Două treimi din alegători sunt nemulțumiți de Olaf Scholz

Prințesa de Aur, dezvăluiri despre căsnicia sa. Ce ar face aceasta, dacă ar fi înșelată de soțul ei: „Nimeni nu e proprietatea la nimeni”

Motivul pentru care Iancu Sterp nu va mai lupta împotriva lui Philip Albu. Antrenorul fratelui lui Culiță Sterp a dat explicațiile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies