Aurelian Temișan, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soția lui: ''Pe Monica am chinuit-o cel mai mult''

Author: Bianca Vidoi

Aurelian Temișan, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soția lui

Sursa: Facebook Aurelian Temisan

Aurelian Temișan a fost invitat în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Aurelian Temișan a răspuns în cadrul emisiunii   „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, celor mai mari controverse și curiozități pe care oamenii le au despre el.

Citește și: Aurelian Temisan, un tata model. Vezi cum face fata provocarilor surprinzatoare la care il supune fetita lui!

Aurelian Temișan, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soția lui

Aurelian Temișan este un solist de muzică ușoară din România, însă talentul său nu se oprește doar la muzică, acesta este și un actor incredibil. Primul său rol la avut în anul 1992, la un teatru din Ploiești, loc unde a fost și angajat timp de 20 ani. De-a lungul carierei sale de actor, Aurelian Temișan, a strâns în portofoliul său numeroase piese de teatru celebre în care a jucat, precum „Chicago”, „Jocul de-a vacanța”, „Boeing-Boeing”, „Încurcătură la nivel înalt”, „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc” și „Încă nu, dar o să fie”.

Cu toate că Aurelian Temișan nu are o diplomă în actorie, admiratorii îi aplaudă prestațiile de fiecare dată când termină de jucat. Soția sa, Monica Davidescu, este cea ce l-a învățat tot ceea ce știe despre actorie. Cei doi joacă împreună în majoritatea spectacolelor, chimia dintre aceștia fiind prezentă și pe scena de teatru, nu doar acasă.

Citește și: Astazi ar fi implinit 46 de ani! Laura Stoica aniversata de catre fosti colegi si vedete. Asculta-i cele mai indragite melodii

Cum l-a ajutat Monica Davidescu în cariera sa

Aurelian Temișan are studii de canto clasic la Universitatea Națională de Muzică din București, urmate de cursuri de pedagogie muzicală la Universitatea Națională de Muzică din Pitești, însă actoria a devenit o pasiune insuflată de soția sa. Actrița Monica Davidescu este cea care l-a învățat tainele meseriei sale, aceasta reușind să îl învețe toate micile secrete pentru o prestație incredibilă pe scenă. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Întrebarea pe care Denise Rifai i-a adresat-o lui Aurelian Temișan a reușit să îl facă pe acesta să își mai exprime aprecierea față de soția sa, dar și respectul pe care îl are pentru meseria lui, dovedind încă o dată chimia pe care o au cei doi. Iată care este răspusnul la întrebarea ,,Cât din succesul dumneavoastră în teatru i se datorează soției?".

,, Ca muncă, i se datorează 100%, ca succes, un profesor nu poate garanta succesul tău dacă tu nu ai ceva de spus pe scenă. Jos pălăria pentru felul în care a reușit să gestioneze momentele pe care nu le înțelegeam sau pe care mă încăpățânam să le înțeleg din ce îmi explica ea. Cel mai greu este să lucrezi cu omul tău de acasă, dar cu răbdare m-a făcut să înțeleg ce înseamnă fiecare replică în parte, fiecare rol pe care l-am avut de-a lungul timpului.

Jucăm împreună în toate spectacolele în care joc eu, ea joacă fiind și angajată la Teatrul Național din București, joacă în multe producții, dar așa fără diplomă, ne-am făcut compania noastră de teatru, în ultimii ani și jucăm împreună în producțiile pe care le-am pus până acum, respectiv în ,,Eu te cred, da' tu mă minți!", ,,Divorțul anului" și cea mai recentă dintre producții, ,,O noapte furtunoasă".

Îi datorez Monicăi și regizorului cu care am lucrat, dar în special Monicăi pentru că pe Monica am chinuit-o cel mai mult la „Chicago”, spre exemplu. Regizorul, Ricard Reguant, a pus „Chicago” cu un an înainte și a plecat în Spania pentru că mai avea și altceva de pus. După un an, când am fost sunat să intru eu în acest rol, eu nu am mai avut regizor, regizorul meu a fost Monica Davidescu. Și fiecare replică, cu intonație și cu credința în replica respectivă, le-am făcut cu ea acasă toată vara. A fost o vară faultată din punctul ăsta de vedere, dar un succes din toamnă în colo, doi ani de zile am jucat „Chicago”

Deci da, îi datorez totul, ca muncă și ca parte din succes.", a fost răspunsul solistului de muzică ușoară.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Aurelian Temișan? Dramele care i-au marcat viața Monicăi Davidescu