Cine este și cum arată soția lui Aurelian Temișan? Dramele care i-au marcat viața Monicăi Davidescu

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 10 dec 2023, 01:20

Cine este și cum arată soția lui Aurelian Temișan

Sursa: Aurelian Temișan Instagram

Cine este și cum arată soția lui Aurelian Temișan. Cei doi sunt împreună de 28 de ani și au stat mereu departe de scandaluri.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în ianuarie 1995 și s-au căsătorit după 11 ani de relație. Artiști amândoi, cu o viață în lumina reflectoarelor, au reușit în toți acești ani de carieră, dar și de când sunt împreună, să stea departe de scandaluri. Cine este și cum arată soția lui Aurelian Temișan și care este secretul unei vieți fericite împreună? 

Citește și: Aurelian Temișan un cântăreț de nota zece, care a rămas corigent în clasa a șaptea la muzică

Cine este și cum arată soția lui Aurelian Temișan 

Aurelian Temișan trăiește de 28 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Monica Davidescu. Cei doi s-au cunoscut în ianuarie 1995 la un spectacol, iar de atunci sunt de nedespărțit. 

„Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, cu ocazia unui spectacol la care luam parte şi care era prezentat chiar de viitoarea mea soţie”,  a mărturisit cântărețul, actorul și omul de televiziune, Aurelian Temișan. 

Cei doi s-au căsătorit după 11 ani de relație, iar nunta a avut loc pe 3 iunie 2006, la Palatul Snagov, chiar de ziua de naștere a cântărețului. 

Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan, a absolvit Facultatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția actorie, la clasa profesorului Grigore Gonta. Înainte de a fi actriță a fost învățătoare, dansatoare și model. 

Despre anii petrecuți alături de soția sa, despre care are numai cuvinte de laudă, Adrian Temișan a mărturisit că au fost ani frumoși și intenși, fără motive serioase de ceartă, chiar dacă nu împărtășesc mereu aceleași opinii. 

„Au fost ani buni, frumoşi, intenşi, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reuşite, ani în doi, după care ani în trei. Dar în aproape toţi anii cu animăluţe în casă, ani în care am asistat la naşteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat şi am fost aplaudaţi.

Dar cel mai important e ca am fost sănătoşi şi că am fost şi suntem împreună. Să tot fim!”,  a povestit Aurelian Temișan. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cei doi au împreună o fetiță, Dora, în vârstă de 12 ani. 

Citește și: Aurelian Temișan, invitatul ediției de duminică, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Dramele din viața soției lui Aurelian Temișan 

Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan, a avut parte, de-a lungul vieții, de mai multe momente dureroase. Aceasta și-a pierdut mama pe când avea numai 3 ani, iar bunica din partea tatălui a fost cea care a devenit figura materna din viața actriței. 

„Pe mama nu am cunoscut-o, a murit când eram prea mică, dar i-am proiectat imaginea undeva deasupra, în Cer, și am simțit că a fost întotdeauna lângă noi – cred că icoana cu Maica Domnului a înlocuit în general imaginea mamei adevărate. Nu îmi amintesc trăsăturile ei, trebuie să dau credit unei poze, pentru că nu îmi găsesc o imagine reală printre amintiri, cu excepția celei în care era în coșciug. Însă de fiecare dată când înțelegeam pe deplin un lucru, în fiecare etapă a vieții, aveam senzația că beculețul s-a aprins peste noapte datorită mamei”,  a mărturisit soția lui Aurelian Temișan, într-un interviu acordat libertatea.ro.  

Un alt moment dureros din viața Monicăi Davidescu a fost acela în care a pierdut o sarcină.

„Am pierdut o sarcină, după ce o aveam pe Dora. Nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost. De aceea, si la îndemnul medicului, mi-am zis: <<Mulțumește lui Dumnezeu și pentru ce ai și pentru ce nu ai!>>”, a povestit actrița într-un interviu acordat impact.ro.