Aurelian Temișan un cântăreț de nota zece, care a rămas corigent în clasa a șaptea la muzică

Author: Cristina Mocanu

Aurelian Temișan cu familia

Sursa: https://www.facebook.com/AurelianTemisanOficial

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică ușoară din România.

Cunoscutul cântăreț, Aurelian Temișan, a scos primul său album muzical în anul 1992 și a mai

continuat cu încă patru până în 2000. Este carismatic și deține o prezență scenică de invidiat și a renunțat la cariera sportivă pentru muzică

Cine este Aurelian Temișan

Aurelian Temișan s-a născut pe data de 3 iunie 1972 în Craiova. În copilărie iubea sportul, acesta practicând pe rând handbalul și boxul, iar mai târziu a renunțat la acestea pentru a-și forma o carieră în muzică.

Citește și: Aurelian Temișan, invitatul ediției de duminică, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Până să se mute în București, acesta a locuit într-un bloc în cartierul Valea Roșie din Craiova, împreună cu părinții săi.

Acest cartier a fost considerat multă vreme ca unul dintre cele mai periculoase din Craiova.

În trecut, zona îți căpătase o reputație proastă din cauza bătăilor de stradă care aveau loc mai mereu aici. A existat o perioadă în care chiar și poliția evita să intre aici, unii dintre agenți căzând chiar ei victime ale găștilor de cartier. Totuși, lucrurile s-au mai schimbat în această zonă fiind construite noi blocuri care au schimbat fața acestui cartier.

Cea mai mare trăznaie pe care Aurelian a făcut-o în

copilărie a fost atunci când a ales să sară de la etajul al doilea al blocului: „Am sărit ca Mărgelatu’ de la etajul 2. Eram înnebunit după personajul creat de Florin Piersic și copilul teribilist din mine făcea și câte una „cu greutate”. Strigam de la balcon: „hei, cuțit, cuțit, cuțit, de trei ori te-am ascuțit...”. Și în fața colegilor de joacă săream de la etaj în grădină, printre roșiile bunicii”.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Acesta își amintește că în clasa a patra a fost dat afară din corul școlii: „Într-a patra, am fost dat afară din corul școlii. Pentru mine a fost o bucurie, pentru că m-am dus la fotbal. Într-a șaptea, în trimestrul doi, am rămas corigent la muzică, pentru că n-am știut teorie".

Citește și: Selly, cel mai tânăr invitat de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Dezvăluirile celui mai influent român din mediul online, în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D

Ce studii are celebrul cântăreț și cariera sa de succes?

Aurelian Temișan a studiat Facultatea de Pedagogie Muzicală, și-a început cariera încă din anul 1989, atunci când a participat la Festivalul Mamaia. 

Acesta a fost implicat și într-o colaborare cu Moga și Smiley în calitate de producători. În anul 2003, după o absență de câțiva ani, a participat la Eurovision cu două piese. A cochetat și cu politica, în 2008 anunțându-și intenția de a candida pentru Camera Deputaților, din partea PRM, dar s-a retras ulterior, motivând că are un contract cu o televiziune și nu poate să le onoreze pe amândouă.

Revenire de senzație în showbiz.

Cunoscutul artist a cunoscut faima în anii ’90, când era unul dintre cei mai în vogă artiști, cu o carieră muzicală de invidiat, având numeroase concerte și spectacole. S-a făcut remarcat atât prin muzică, cât și prin teatru. Deși a renunțat la cariera muzicală, a rămas în atenția presei datorită relațiilor sale, care au ținut prima pagină a ziarelor.

Aurelian este căsătorit cu Monica Davidescu și formează împreună una dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și au împreună o fiică.

Sursă: kfetele.ro 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?